Pokaż wyniki od 391 do 400 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    Nie jestem wyznawcą, ale staram się widzieć wady i zalety. Canon parę lat temu był w czołowce. Niskoszumne matryce, pierwsze FF "dla ludu". Ale od tego czasu minęło trochę i inni wyprzedzili go z innowacjami, a on drepcze w miejscu.
    Tylko pokaż mi firmę, która pokazała coś naprawdę innowacyjnego w dziedzinie foto w ostatnim czasie. Tylko nie mówmy o gadżetach. Ja odnoszę wrażenie że wszyscy trochę drepczą w miejscu. A to że Canona dogonili (i w niektórych aspektach trochę przegonili) to normalne. Nawet niezdrowa jest sytuacja kiedy ktoś ma długotrwały monopol na określone rozwiązania.
    Niezdrowe jest też zamartwianie się, że - mój system/producent akurat nie jest liderem - to szybko przechodzi w onanizm sprzętowy i pozostawia w tyle kwestię do czego ten sprzęt służy.
    Reasumując stare 5D nadal jest aparatem, który daje fantastyczny obrazek i konkurencja z biedą mu dorównuje, wybór szkieł też jest jak w mało którym systemie - czym tu się martwić.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 23-06-2009 o 19:24
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów