Strona 45 z 65 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie no 4k zł to cena już niezłego lustra (chyba D90 można z tyle wyrwać). Pomijam już odniesienie do płac w naszym przebogatym kraju .
    D90 + ef-s 35/1.8

Porażka cenowa. Czekamy na LX4/T1
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I wydaje mi się, że taka rola będzie na rynku EP1. Osoby powiedzmy delikatnie będące na „Pan” z fotografią ale chcące mieć w posiadaniu dobry aparat fotograficzny mogą sięgnąć właśnie po niego. Oczywiście należy wziąć pod uwagę całkiem odmienny punkt widzenia takiej osoby od naszego. Ja tak sobie porównałem w myślach zalety i wady EP1 i lustrzanek w tej klasie cenowej z punktu widzenia laika i wychodzi mi na to, że EP1 ma sporo zalet a jedną z nich może być też cena w stosunku do możliwości.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie no 4k zł to cena już niezłego lustra
    ALE CO TO MA DO RZECZY?

Kto che lustro - kupi lustro... Kto chce miniaturyzacji, przenosnosci, niewiele gorszej jakosci obrazu - kupi kompaktowy aparat systemowy, ktory nawet drozej kosztuje, ale dla niego jest wiecej wart ;-)

Kto powiedzial, za najdrozszy kompakt ma byc tanszy niz lustrzanka?
    Naprawde osoby zakochane w lustrach, nie sa reprezentatywna proba rynku. Malo tego, nie dostrzegaja chyba nadal, ze lustro to zaszlosc historyczna, przezytek z czasow analogu... Jeszcze inaczej: kula u nogi, a nie kolo zamachowe rozwoju...

A Wy tylko lustro i lustro... Jakby to jakas zaleta byla... Jeszcze za naszego zycia bedziemy tak lustro wspominac, jak teraz czasy aparatow bez AF...
    Pozdrawiam!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    ALE CO TO MA DO RZECZY?
    Oczywiście nic .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    ... lustro i lustro... Jakby to jakas zaleta byla... Jeszcze za naszego zycia bedziemy tak lustro wspominac, jak teraz czasy aparatow bez AF...
    Tys prowda ;-) :-D .

Olympus CSS-S109LL brązowy, długi pasek na ramię - 269 zł - na razie mnie wyleczyli z małego olka . Skórę do tych pasków robią z krokodyla czy jakiegoś innego boa ? ;-) Na razie sprzęcik dla "snobów" różnej maści.
    Czekam na wersję czarną - kupie bez paska ;-) .
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Czy kiedykolwiek jakakolwiek firma wypuscila cos w cenie ponizej oczekiwań? Nie przypominam sobie. Zawsze to my marzymy o niskiej cenie, pozniej psioczymy, a pozniej kupujemy. Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie?

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    [...] marzymy o [...] pozniej psioczymy [...] pozniej kupujemy
    A pamietacie co sie dzialo gdzies od pazdziernika 2008 do nawet marca 2009 jak zapowiadano 5D II?

Ile to slow, ile postow, ile lez, ze FILM niepotrzebny, ze VIDEO to dla lamerow, ze to obraza fotografii prawie, ze...

A dzis?

Watek 5D II video kwitnie ;-)
    Pozdrawiam!

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Czy kiedykolwiek jakakolwiek firma wypuscila cos w cenie ponizej oczekiwań? Nie przypominam sobie. Zawsze to my marzymy o niskiej cenie, pozniej psioczymy, a pozniej kupujemy. Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie?
    Allxages - jasne, że tak. Tylko pokaż mi firmę, która sprzedaje paski do fotoaparatów w granicach owych 269 zł.za sztukę ? Bo tyle "Olisław" sobie żąda za kawałek skóry :-D . Mają poczucie humoru (czarnego) :-P .
    Przecież napisałem, że kupie puszkę i szeroką stałkę w wersji czarnej (jak takową wypuszczą). Nie zarzekam się . Pasek wyfasuję innej firmy .
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 01-07-2009 o 23:13
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Spoko spoko. Ja mieszkam z typem co jest wyznawca Olkow. Zamienil ostatnio E-30 na to marne E-3 i udaje ze to ah i eh sprzet jest

Pełne uzależnienie

Domyślnie

to może i obiektyw innej firmy?

http://43rumors.com/ft3-the-leica-mi...0mm-f1-4-lens/

może Leica microFT 30mm f1.4 summicron?
    też tanio nie będzie, ale zawsze to Leica.

Strona 45 z 65 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów