Strona 1 z 65 1231151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 647

Wątek: Nowy Olo (i Zuiki)

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Jak dla mnie to z kilometr na konkurencją...
    Super szybki korpus z 5 fps... LOL.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

lcf
    Guest

Domyślnie

Taa... To wyjdź z 5D na deszcz albo poćwicz AF w nowym Marku. Albo porównaj ostrość na brzegach kadru w optyce ZD i C. Wracając do fps - jakiś kompakt Casio nowy prototypowy 300 fps będzie miał (60 przy pełnej rozdzielczości) - kupisz?

A tak bez zadymiania już - E-3 ma mniej fps i matryca pewnie będzie bardziej szumiała, niż w większości Canonów - parametry ważne, ale nie zawsze najważniejsze. Na razie, bez porządnej recenzji, to sobie można gdybać, ale zapowiada się bardzo szybki AF, porządny wizjer i kilka bardzo ciekawych szkieł. Ciekawa też może być nowa generacja IS w body - deklarują 5 EV, ale nawet jak 4 EV będzie, to już jest nice. Porównaj też jakość obrazu w L z IS i bez - będziesz wiedział, po co stabilizacja w body. Jak dla mnie największym problemem może być 12b per kanał i DR - matryce w E-410/E-510 tak o jakieś 0.5 do 1 EV za konkurencją są, więc nieźle by było, jakby coś poprawili tutaj. Dowiemy się po testach.
    Ostatnio edytowane przez lcf ; 17-10-2007 o 08:17

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ten odchylany telewizor to jednak malo profesionalne posuniecie. Ciekawe kiedy to sie urwie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Ten odchylany telewizor to jednak malo profesionalne posuniecie. Ciekawe kiedy to sie urwie
    Stanie się bardziej profesjonalnym posunięciem jak zamontują go w następnych 1D. Tak samo jak w przypadku LV

AF w E3 jest o 25% szybszy niż 1DsMIII więc nie jest tak źle

Coś już napisał Awatar Eddie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Jak nie bedziesz szarpal w te i z powrotem, zeby sie nauczyc rozkladania to nie powinno byc problemow

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

To jest forum Canona więc oklasków dla aparatu z matrycą wielkości ziarna piasku nie będzie. Wiadomo że oly zawsze lubił być innowacyjny ale to rynek jego innowacyjność zweryfikuję.

Początki nałogu

Domyślnie

Taki korpus Canon oferuje za wielokrotnosc ceny. Znajac jakosc fotek z Olympusa wiem, ze znajdzie odbiorcow. Tych swiadomych ( tacy nie pala gum w swoich BMW, oni jezdza czym innym), ktorzy znaja sie na fotografii.
    czesc.ch.
    Analog ma "dusze".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lcf Zobacz posta
    Porównaj też jakość obrazu w L z IS i bez - będziesz wiedział, po co stabilizacja w body.
    Tutaj nie ma raczej reguły (patrz np. 70-200/4 IS). Osobiście wolę stabilizację w szkle niż w korpusie. Łatwiej mi się obserwuje/kadruje mając stabilizowany obraz w wizjerze, a korpusowi pewnie łatwiej się ostrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Tutaj nie ma raczej reguły (patrz np. 70-200/4 IS). Osobiście wolę stabilizację w szkle niż w korpusie. Łatwiej mi się obserwuje/kadruje mając stabilizowany obraz w wizjerze, a korpusowi pewnie łatwiej się ostrzy
    Uświadom mnie gdzie w Canonie masz wybór stabilizacji w szkle -> w korpusie? W 4/3 są obie do wyboru

Strona 1 z 65 1231151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów