Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: MAC OS X LEOPARD - 26 październik :D

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Bez hardkoru
    Pracuje na G5, ale nie ukrywam, ze mam dwie maszynki G3 i dalej swietnie daja sobie rade

P.S.
    Leo na G3 juz nie bryka, minimum G4 ~800
    Zainstalowałem na próbę na ibooku G4. Na szczęście iMaca nie ruszałem! Nie spodobał mi się ten kot i mulił się zdrowo. Tak więc na pewno (przynajmniej na razie) nie kupię. A poza tym tygrys jest dla mnie doskonałym systemem i wszystko śmiga. makowe pozdrówka :-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shutterway.pl Zobacz posta
    hey hey pytanko na temat CS3 na leopardzie :') dzis tak wpadlem sobie na porownanie visty z leo i wyszlo na to ze CS3 szybciej smiga na viscie niz na leopku...sprawdzano na 1GB RAM...w skali 0-8 to na leo wypadlo 4 z groszem a na viscie 6...
    poza tym pytanko na temat przejscia z PC na MAC'a jezeli chodiz o photoshopa cs2...jest jakas mozliwosc nie wiem "wymiany" wersji pc'towej na mac'owa? czy poprosty bede musial sprzedac jedna i kupic nowa druga?
    1. Ja odniosłem inne wrażenie, jednak IMHO na Leo szybciej CS3 sobie hulał, tyle że porównanie na dwóch maszynkach które miały po 2GB RAM.
    2. O wymianie PS CS2 zapomnij, nie ma możliwości.
    3. Na InteloMacach CS3 działa tak jak trzeba CS2 muli, tak więc proponuję zakup CS3.

do iREM - niedługo ma wyjść*kolejny Update 10.5.2 więc może się troszkę poprawi, bo póki co Leopard ma zwichniętą łapę :]
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    póki co Leopard ma zwichniętą łapę :]
    Nie jest zle. Ja nie odnotowalem jakis wiekszych problemow i jak na razie wszystko dziala (no dobra, cos dziwnego dzieje sie z BT, ale pracuje nad tym ).

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

dzieki esteper! szczerze jestem zadowolony z zakupu! nie widzialem ze az tak cieakwy jest ten system narazie czekam na drugie 1 GB zeby miec 2 mam nadzieje ze roznica w lightroomie bedzie jakas

kadr.org.pl
    Guest

Domyślnie

Leosia instalowałem w wersji polskiej na Macbook pro i na Macbooku. Wszystko chula, śmiga aż miło... W obydwu przypadkach wersja polska.
    Jedno małe ale - to takie, że oprogramowanie dodawane do aparatu Leica - nie ruszyło, nawet po zmianie wersji systemu na angielską. Pomogło jedynie przeinstalowanie systemu na Tiger'a .

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

ktos moze ma konto na webd.pl?? i poczte konfigurowal na macu ?

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Nie jest zle. Ja nie odnotowalem jakis wiekszych problemow i jak na razie wszystko dziala (no dobra, cos dziwnego dzieje sie z BT, ale pracuje nad tym ).
    No ja może jakoś strasznie nie narzekam, jednak Tiger mi lepiej działał. Tyle że Tiger był ostatecznie 10.4.11 a Leo jest jeszcze świeżuteńki. Będzie dobrze
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów