Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: MAC OS X LEOPARD - 26 październik :D

Mieszany widok

Domyślnie

Witam, pozwolcie ze sie podepne z malym OT, nie chce zakladac nowego watku a moj problem dotyczy wlasnie "ogryzka". Potrzebuje rady, z jakiego programu moge skorzystac aby edytowac zdjecia i tekst( ma to byc ksiazka w formacie A4), czcionka koniecznie musi byc z polskimi znakami i ma to biegac oczywiscie na Mac'u.Bardzo prosze poradzcie mi cos bo jestem neptykiem w tym temacie

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Witam, pozwolcie ze sie podepne z malym OT, nie chce zakladac nowego watku a moj problem dotyczy wlasnie "ogryzka". Potrzebuje rady, z jakiego programu moge skorzystac aby edytowac zdjecia i tekst( ma to byc ksiazka w formacie A4), czcionka koniecznie musi byc z polskimi znakami i ma to biegac oczywiscie na Mac'u.Bardzo prosze poradzcie mi cos bo jestem neptykiem w tym temacie
    Najprosciej bedziesz mogl to zrobic za pomoca Pages z pakietu iWork.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Najprosciej bedziesz mogl to zrobic za pomoca Pages z pakietu iWork.
    Chcesz powiedziec ze iWork '08 "mowi" w koncu po polsku?:eek:

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    Chcesz powiedziec ze iWork '08 "mowi" w koncu po polsku?:eek:
    Oczywiscie, z polskimi znakami nie bedziesz mial problemow. Dodatkowo Leopard bedzie posiadal polska lokalizacje :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Oczywiscie, z polskimi znakami nie bedziesz mial problemow. Dodatkowo Leopard bedzie posiadal polska lokalizacje :-)
    Dzieki DoMiNiQuE, sciagnalem sobie juz free trial iWork '08 i edycja tego co potrzebowalem wydaje sie byc dziecinnie prosta, natomiast nie widze tam polskich znakow, czy mam rozumiec ze musze jednak zainstalowac Leoparda

Uprawnienia umieszczania postów