przy Window Vista, może tak jest, ale OS X jest bardzo efektywny i bardzo ekonomicznie wykorzystuje możliwości sprzętowe
zainstalowałem Vistę na laptopie córki, po uprzednim zwiększeniu ram'u do 1GB, to dopiero katastrofa![]()
poza tym popatrz na cenę leoparda $129 - taniocha![]()
No nie przesadzajmy, według tego co podaje Apple, to wystarczy procek ok. 900MHz i 512MB RAM. Tak więc na Intelowskich C2D nie będzie problemuJeśli mi zaoferują niską cenę to pewnie przejdę z Tiger'a na Leopardka. Zapowiada się ciekawie
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ciekawe jak to będzie wyglądać w PL, w sensie zakupu/upgrade'u.
Liczę na to że dla osób posiadających już Tiger'a będzie jakaś niższa cena i będzie po prostu upgrade z Tigera na Leosia. Na razie w iSpocie nie wiedzieli jeszcze jak to będzie wyglądało, ale przewidywania są że w PL pojawi się jakieś 2-3 tygodnie po premierze.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Pewnie trza będzię 400 zł wyłożyćA ja wolę mieć oryginalnego Tigera niż nielegala Leoparda
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Obecnie Tiger jeśli kupować go samego, kosztuje 570zł, więc jeśli będzie upgrade, może nie rzucą jakiejś kosmicznej kwoty :]
Zobaczymy jak już będzie ogólnodostępny![]()