Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Wątek: [Warszawa 20-21.11.2007] EOS Discovery Tour

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar Brodi
    Miasto
    Warsaw, Poland

Domyślnie

A mnie zastanawia jedna rzecz... Miało być kilka osób wczoraj 20.11.2007 po 17.00 a ja nikogo nie spotkałem. Paradowałem z badge'em i nikogo z takowym nawet nie minąłem. Widziałem kilka osób, szczególnie blondyna i jakś "fajną dziewczynę" jak testowali wielkie szkło (70-200 2.8 albo 300?) z konwerterem 1.4 po przeciwnej stronie na chyba Marku 1.

Ja musiałem użyć swojego 70-200 bo mieli jedną sztukę przy zaimprowizowanym studio. Co do reszty sprzętu to się nie wypowiem, bo udało mi się przetestować tylko konwertery 1.4 i 2.0. Body 400D było strasznie zasyfione, nie wiem jak inne.

Ogólnie trochę lipa, bo Ci co wyszłi 5-10 minut przed końcem pokazu okupowali prawie przez godzinę kontuar i puszki i co lepsze obiektywy. 40D, które jest najnowwszym dzieckiem było w ilości sztuk 1! Oczywiście cały czas okupowane... Zatem Touch & Try to małe nieporozumienie. Powinno trwać ze 3h lub dłużej.

Natomiast co do prezentacji to nie zgodzę się z moimi przedmówcami. Mnie się bardzo podobało: TT był chyba w dobrym humorze, cały czas rzucał wesołe komentarze do tego, co się działo na scenie. Ten fotograf włoski, o którym ktos wcześniej wspomniał, z Canonem 40D wyglądał bardzo naprawdę... nieciekawie. Wyglądało to amatorsko, ale to była impreza dla amatorów a nie dla profesjonalistów... Za to bardzo podobała mi się prezentacja o tym Niemcu i szybkość tego Marka...
    Ostatnio edytowane przez Brodi ; 21-11-2007 o 12:18 Powód: literówki
    40D | 18-55mm II (kit) | 50 f/1.8 | 70-200 f/4 L USM | 430EX II

Uprawnienia umieszczania postów