no i bylem , nie mieli 50 1,2 wiec srednio zadowolony jestem ale za to postrzelalem z 1 dmkiIII i walczylem pare min zanim kapnelem sie gdzie jest RAW w tym sprzecie
no i bylem , nie mieli 50 1,2 wiec srednio zadowolony jestem ale za to postrzelalem z 1 dmkiIII i walczylem pare min zanim kapnelem sie gdzie jest RAW w tym sprzecie
ee 40d mnie wogole nie ruszyl , nic a nic 1d tak wlasnie rawy ogladam i co mimo ze mam 5d uwazam ze iso3200 i 6400 sa w nim na baaardzo wysokim poziomie
Czyli warto bylo sie wybrac?
Co tam sie dzialo?
Spodziewalem sie wiecej tresci, a mniej piep...enia.
Bylo omawianie funkcji aparatów, byla historia systemu EOS, byly zdjecia probne na duzym ekranie z uzyciem 40d i 1d, byly trzy filmiki o pracy fotografów, były zdjecia Tomaszewskiego. Najgorsze bylo prezentowanie softu Canon'a - myslalem ze zniose jajko, jak nikt nie wybuchl smiechem gdy gosc chcial poprzenosic ustawienia balansu bieli na inne otwarte rawy i te inne zrobily sie niebieskie... No i bardzo profesjonalne suwaki do likwidacji ziarna z dwoma nastawami działania - full profi
Mam wrażenie, że Tomaszewski dostał masę hajsu od Canon'a - momentami tak zachwalał, że aż brzmiało to jak TV Shop.
Ogólnie nie zachwyciło mnie nic, poza tym jak Tomaszewski oceniał zdjęcia zrobione przez uczestników. Warto posłuchać mądrzejszych![]()
Skasowali mi ;(
pomacac szkla i puszki canona posluchac p.tomaszewskiego w sumie fajnie , polecam
Mi jakoś naturalnie przeszła zajarka ********ym sprzętem, wolę robić zdjęcia... No a sorry, ale pokaz zdjec "studyjnych" z lampami Canon'a to sobie mogli darować :/ Spodziewałem się czegoś lepszego w tym zakresie.
Skasowali mi ;(
no tak na sile im to szlo z tymi lampkamia sprzet no nie wiem imo jedyna okazja sprawdzic 1d w mini akcji, bylem tam raczej jako klient 1d i 50 1,2 a nie dla zajawki 50 1,2 nie mieli wiec szkoda, a z 1d mkIII nie mam jak Rawów otworzyc
wiec narazie nijak sie nastawilem
Duzo osob bylo?
Na swoje karcie mozna robic zdjecia?
mozna bylo nawet swoje szkla wpiac