Vitez - niewidział, albo nie mogłem się doczytać - sprzęt zabierasz?
Vitez - niewidział, albo nie mogłem się doczytać - sprzęt zabierasz?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Nie widzę potrzeby, ale pewnie wezmę by poszpanowaćeeee znaczy fotoreportaż zrobić
.
Właśnie przeczytałem tekst u nich na stronie: "bądź jednym z pierwszych, którzy dostaną do ręki nowy model EOS 40D..." . Nie rozumiem do kogo taka oferta jest skierowana... jak ktoś się interesuje to bez problemu znajdzie w Polsce mnóstwo miejsc by pomacac 40D. W jakiej epoce tkwi Canon Polska, wysyłając zachętę niedostosowaną do realiów?
I czy mnie wpuszczą gdy w formularzu wpisałem że mam 40D?![]()
Uuuu, Vitez, teraz to na pewno Cię nie wpuszczą, jeszcze będziesz konkurencję robił ;-) Swoją drogą też uważam, że taka akcja powinna mieć miejsce przed pojawieniem się sprzętu w sklepach, żeby narobić smaku. Jest też taka możliwość, że jesteśmy na szarym końcu listy (i stąd termin), bo Canon uznał, że w Polsce można sobie odpuścić promocję.
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
a mnie wpuszczą jak napisze że mam PS a610?
W sumie chętnie bym się wybrał jako że niedługo mam w planach zakup 30D lub 40D, ale z lustrzankami to jeszcze prawie nie miałem do czynienia .
Parę razy udało mi się dorwać 350D , 30d czy 5D ale na króciutko.
Jeżeli na miejscu będzie można popstrykać sobie tym czy owym co będzie prezentowane, może warto zabrać ze sobą CF'a...
Przy okazjiWielkie dzień dobry! z okazji pierwszego postu.
PS. Zapisałem się na ostatnią sesję...