Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: g6 - gwarancja, awaryjnosc, tani sprzedawcy...

bertt
    Guest

Question g6 - gwarancja, awaryjnosc, tani sprzedawcy...

witam
    chodzi mi po glowie g6 i sporo juz o niej przeczytalem.
    jednak 3k w sklepie to jednak troche sporo dlatego zastanawiam sie nad kupnem na allegro czy u TIPa lub sprowadzeniem aparatu ze stanow bo za 3k mam juz sprzecik z dodatkowa karta i dodatkami.
    nie orientuje sie za bardzo jak wyglada realizacja gwarancji na aparaty nie zakupione w polsce tzn z tego co wyczytalem to te z usa nie sa respektowane w europie, ale nie wiem jak to jest z tymi zakupionymi za granicami naszego kraju?
    stad tez pytanie o awaryjnosc tego aparatu. wiadomo ze mozna trafic na model z gory skazany na wymiane jakichs czesci ale czy tak poza tymi sytuacjami, kiedy od nowosci posiada on jakas usterke czesto zdaza sie korzystac z punktu serwisowego?
    moze polecicie mi jakiegos solidnego sprzedawce? gdzie sami kupowaliscie aparaty? gdzie w tej chwili kupilibyscie aparat?
    btw, czy konfrontowaliscie moze panasonica fz20 wlasnie z g6? wiem ze to moze nie jest zbyt odpowiednie forum zeby pytac o panasonica ale moze ktos porownywal...
    bede wdzieczny za glosy w tej dyskusji

pozdrawiam
    bertt

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ciekawe kiedy na ciebie mmsza zaczna wsiadac ze az tak reklamujesz tego FotoIt jak np ja Tommiego .
    A to przeciez normalne podejscie - dobrze obsluzony klient chwali sprzedawce ktoremu sie to nalezy .

bertt
    Guest

Domyślnie

witam,
    wyciagam watek na wierzch bo mam nadzieje ze moze jeszcze ktos moze napisac o g6 vs. panasonic fz20.
    czy ten duzy zoom faktycznie sie przydaje? jak wtedy z jakoscia zdjec? co z aberacjami? cenowo jest podobnie. wlasciwie sporo dosc dobrego sprzetu w tej cenie obecnie jest, no ale co tak naprawde z tego wszystkiego bedzie sie dobrze sprawowac... wiem ze na pewno lustrzanka nie wchodzi w gre - najpierw sie poszkolic na jakiejs hybrydzie musze, a potem sie zobaczy
    btw, z czego jest obudowa g6? jeszcze zaden ze sklepow ktore odwiedzilem nie posiadal go na stanie wiec nie moglem go nawet do reki przymierzyc...

pozdr
    bertt

Uprawnienia umieszczania postów