Ciekawe jaka bedzie roznica w cenie w porownaniu od 600 - bedzie pewnie robiona na zamowienie jak kiedys 1200Niezla lufa
Ciekawe jaka bedzie roznica w cenie w porownaniu od 600 - bedzie pewnie robiona na zamowienie jak kiedys 1200Niezla lufa
E.. no na zapas to bym się nie martwił. Po za tym widać ewidentnie zmianę polityki nowego szefostwa Canona - dotychczas takich zapowiedzi nie było.
Myślę że właśnie będzie w cenie zbliżonej do 600-tki i będzie dostępny normalnie w sprzedaży. Sądząc z tego co piszą w materiałach firmowych to ma być jakościowo lepszy ("surpass") niż 600-tka. Także kombinacja 600+TC go nie zastąpi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No, ładne szkiełka...
Czyli mamy rozumieć, że koncepcja DO została ostatecznie pogrzebana?
P.S. Ta (pierwsza tego typu) zapowiedź brzmi jak rozpaczliwe wołanie: "zostańcie przy Canonie". Czyli w polityce wielkiego C zaczyna się wreszcie coś zmieniać. I oby tak dalej. :-)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner