"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Niczego. To linki z samplami tych szkieł. Trzeba je zacząć zbierać w jednym miejscu.
350D plus 300 powiadasz... tu masz 1D3, 200/2 IS, 2x TC = 500mm
To szkiełko błaga o 50 MPx![]()
Gietrzy nie bardzo rozumiem co to ma wszystko na celu? Najpierw zamieszczasz jakieś porównanie z którego wynika, że ten Canon to kompletna kupa po czym jak się napisze, że starociem połączonym z zabytkiemmożna zrobić lepsze zjęcia to podajesz przykład, który ma temu być może zaprzeczyć
.
Może zrób po prostu test tego szkła pokaż zdjęcia to podyskutujemy, bo zamieszczanie przypadkowych fotek z sieci prowadzi raczej do chaosu informacyjnego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=29229205
Takiego pro-review jeszcze nie znalazłem, czekam na WSLam'aale chyba nie jest zainteresowany, kupił D3, 14-24 i 200/VR.
Mam kumpla w Cieszynie... jak masz 2/IS to z chęcią was odwiedzę![]()