Co to za paskuda i to ma byc tapeta ? - bleZamieszczone przez Czacha
![]()
ja ci tam paskude
przeciez widac ze to.. 3'ka.. eos 3'ka![]()
mi sie wydaje ze logo forum to najmniejszy problem i jesli bedzie fajne to Hazan bez wiekszego marudzenia zamiesci ciekawsze - tylko kto je zrobi?![]()
To twoje foto, gdyby dokleić napisy, byłoby całkiem niezłe. Myślę o kompozycji, bo GO przy tak małym obrazku już musiałaby być chyba większa.
Może się pobawie i coś zrobie, tylko że wtedy to nie będzie 3 a 650![]()
RF - Right Focus ;-)Zamieszczone przez Czacha
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Moze takie?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Myslalem o takim banerze zeby wypelnic puste miejsce po prawej obok obecnego logo. Byc moze jest za dlugie - zawsze mozna je ciachnac z prawej strony. No i te napisy po prawej moze by dac mniejsze? Sam nie wiem...
djtermoz:
Mnie sie te male napisy nie podobaja po prawej, ale tak to wypasTnij z prawej strony na format banera i bedzie lux.
Czacha:
Z taka rozdzielczoscia to sie tapety robilo 10 lat temuDzisiaj to 1600x1200 powinno byc
A najlepiej to full 8mpix (albo najlepiej 16) to by mozna i na sciane male a4 przypiac w pracy
Ja to osobiscie mysle ze lepszy to by tam byl digitalny korpusik z czerwonym paseczkiem, no ale co kto lubi![]()
...