Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: 30D do bólu

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

zeber:
    aaale jak ostatnio widziałem piotra andrewsa z reutersa to już miał 8.3 mpx.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    zeber:
    aaale jak ostatnio widziałem piotra andrewsa z reutersa to już miał 8.3 mpx.
    eh, technika idzie do przodu
    wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brodafidela Zobacz posta
    No to do roboty, zaczynam szukać !
    I z tym związany mały teścik:
    - zapłacić więcej i kupić nowy ?
    - oszczędzić i szukać używki, których teraz dużo i (podobno w dobrym stanie) ? Bo wielu sie przesiada na 40d, po kilku miesiącach pstrykania na 30d., więc te używki w wiekszości przypadków mają jeszcze gwarancje i to sporą.

Jak myślicie ? Ktoś kupił używkę i sie przejechał ? Jak tak to na czym ?

brodafidela
    Jesli masz zaufana osobe to bierz uzywke jesli nie masz kasy na nowy. Pytanie tylko ile kosztowalaby cie uzywka a ile nowy. Jeli kupujesz na Alledrogo czy innych Ebaja-baja to pamietaj ze sa osoby ktore wystawiaja sprzet i podaja prawdziwe informacje na temat sprzedawanego aparatu ale niestety jest i duzo takich ktorzy nigdy Ci nie powiedza co sie dzialo z aparatem i dlaczego tak naprawde sprzedaja. (przebiegu migawki nie sprawdzisz tak naprawde, nie dowiesz sie czy aparat spadl, czy cos w nim nie nawala) a potem jest zawod i rozczarowanie ze chcialo sie przyoszczedzic 200 zl a przynioslo to wieksze straty. Jak radzil Ci MacGyver poszukaj na forum bo powiedzialbym ze zrodlo jest tutaj bardziej wiarygodne niz komis i inne aukcje. (zreszta co sie dzieje z nieuczciwymi sprzedajacymi bedacymi uzytkownikami tego forum pokazano na conajmniej jednym przykladzie). A jesli stac Cie na nowke (tylko kombinujesz jakby tu taniej) to bierz nowy. Bedziesz spal spokojniej.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Panowie ponad miesiąc temu wymieniłem 400D na 30D. Jestem z wymiany baardzo zadowolony.

Co do używki to zapewne dogadasz się z kilkoma osobami które handlują aparatami (ogłaszają się też na naszym forum) na bardzo dobra cenę. IMO nie warto kupować używki by zaoszczędzi 300zł8)

PS osobiście mogę Ci polecić pana towersivy. Kupowałem u niego już 2 razy i zawsze profesjonalnie dodatkowo ceny maaałe.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów