zeber:
aaale jak ostatnio widziałem piotra andrewsa z reutersa to już miał 8.3 mpx.
![]()
wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl
Jesli masz zaufana osobe to bierz uzywke jesli nie masz kasy na nowy. Pytanie tylko ile kosztowalaby cie uzywka a ile nowy. Jeli kupujesz na Alledrogo czy innych Ebaja-baja to pamietaj ze sa osoby ktore wystawiaja sprzet i podaja prawdziwe informacje na temat sprzedawanego aparatu ale niestety jest i duzo takich ktorzy nigdy Ci nie powiedza co sie dzialo z aparatem i dlaczego tak naprawde sprzedaja. (przebiegu migawki nie sprawdzisz tak naprawde, nie dowiesz sie czy aparat spadl, czy cos w nim nie nawala) a potem jest zawod i rozczarowanie ze chcialo sie przyoszczedzic 200 zl a przynioslo to wieksze straty. Jak radzil Ci MacGyver poszukaj na forum bo powiedzialbym ze zrodlo jest tutaj bardziej wiarygodne niz komis i inne aukcje. (zreszta co sie dzieje z nieuczciwymi sprzedajacymi bedacymi uzytkownikami tego forum pokazano na conajmniej jednym przykladzie). A jesli stac Cie na nowke (tylko kombinujesz jakby tu taniej) to bierz nowy. Bedziesz spal spokojniej.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Panowie ponad miesiąc temu wymieniłem 400D na 30D. Jestem z wymiany baardzo zadowolony.
Co do używki to zapewne dogadasz się z kilkoma osobami które handlują aparatami (ogłaszają się też na naszym forum) na bardzo dobra cenę. IMO nie warto kupować używki by zaoszczędzi 300zł8)
PS osobiście mogę Ci polecić pana towersivy. Kupowałem u niego już 2 razy i zawsze profesjonalnie dodatkowo ceny maaałe.