no i sam widziszwlasnie o to chodzi, czy dla samej satysfakcji warto tyle pieniedzy wydawac jesli sie one nie zwroca
![]()
Zastanawiam sie nad tym troszke: )
no i sam widziszwlasnie o to chodzi, czy dla samej satysfakcji warto tyle pieniedzy wydawac jesli sie one nie zwroca
![]()
Zastanawiam sie nad tym troszke: )
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
jeśli kogoś stać aby realizował swoje hobby czy nawet zwykłą zachciankę to warto, życie mamy tylko jedno.
Ludzie o grubym portfelu kupują sobie droższe i mniej sensowne zabawki za większe pieniądze niż sprzęt foto, jeśli ich to cieszy to w imię czego mają sie ograniczać, kupując przynajmniej napędzają gospodarkę, dla mnie to rozsądniejsze podejście niż jedzenie sucharów w imię większej ilości zer na koncie a są i tacy, umrą bogaci ale czy szczęśliwi.
Pozdrawiam
C - lustra, szkła i błysk
Teraz to Ty mnie wpędziłes w cięzką zadumę.Kupowałem całe zycie książki i leżą na półkach przeczytane, nie zanosi sie na zwrot pieniedzy.Muzyka na rożnych nosnikach bezczelnie sie nie zwraca.Sprzet do nurkowania.Broń strzelecka sportowa [to dopiero kosztuje]Całe zycie żeglowania w tym budowa własnego zaglowego przyjaciela i non stop fotografia.Oszczedzę sobie wymieniania innych rozlicznych sposobów wydawania pieniędzy przeze mnie i tylko przeze mnie zarobionych, no może jeszcze osobista rodzinka moje koty i pies.Wszystko to robiłem dla siebie i nie zamienie tego na zadne wydane pieniadze.Mpjego 5d, kilku dobrych L itp.tez.Acha jestem amatorem w tym wszystkim co powyżej.Moja odpowiedż na Twoje pytanie" Czy warto...? " brzmi: tak, warto.Bardzo warto.Pozdrawiam.![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 21-10-2007 o 20:36
Tak myślałem żeby coś podobnego napisać, ale mnie Marku wyręczyłeś..
l dokładnie tak - warto wydawać pieniądze na to co sprawia Ci radość, mimo że teoretycznie coś się "nie zwraca" bo nie tylko o to chodzi w życiu.. idąc tym tropem to muszę zacząć zbierać rachunki za wydatki na dzieci i za kilkanaście lat zarządać "zwrotu" inwestycji
Pozdrawiam
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
janmar, dzieki za pocieszenie : )
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Witam wszystkich! Planuje zakup 1Ds Mk III, mam obecnie 20D. Wasze dyskusje obiektywowe sa dla mnie bardzo cenne, acz jezyk tak branzowy, ze nie wszystko rozumiem.
Pytanie mam takie: uzywam EF-S. Czy przejscie z nim do 1Ds Mk III jest ok, czy powinnam zakupic cos innego?