Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: czy to normalne że baterie wytrzymują 1 godzine w S1 si ?!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenioR
    zaznaczam robie tylko na wizjerku
    A ktorym wizjerku? EVF czy LCD?

swiadziu
    Guest

Domyślnie

Proszę doradźcie jakiej firmy kupić akumulatory ? Będe również wdzięczny za pomoc jaką kupić karte o pojemności 1 Gb, by karta współgrała z aparatem Canon S1 si

SenioR
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A ktorym wizjerku? EVF czy LCD?
    oczywiście na EVF, sory

SenioR
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiadziu
    Proszę doradźcie jakiej firmy kupić akumulatory ? Będe również wdzięczny za pomoc jaką kupić karte o pojemności 1 Gb, by karta współgrała z aparatem Canon S1 si
    aku. najlepszej oczywiście firmy hehe. co do karty to trzeba próbowac indywidualnie, inaczej się nie da.

swiadziu
    Guest

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez SenioR
    aku. najlepszej oczywiście firmy hehe. co do karty to trzeba próbowac indywidualnie, inaczej się nie da.
    No tak ta odpowiedź duzo mi dała - mam jednak proźbę jeśli ktos chce mi pomóc to niech nie pisze: Najlepsza, na wiadomo jakiej firmy, byle którą, najtańszą itd.
    Oczekuję pomocy i poważnej odpowiedzi, a jak ktoś sobie chce robić ze mnie chece to dziekuje. Pozdrawiam świadziu

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

swiadziu, przecież już założyłeś wątek na ten temat. i dostałeś ode mnie konkretną odpowiedź.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

SenioR
    Guest

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez swiadziu
    No tak ta odpowiedź duzo mi dała - mam jednak proźbę jeśli ktos chce mi pomóc to niech nie pisze: Najlepsza, na wiadomo jakiej firmy, byle którą, najtańszą itd.
    Oczekuję pomocy i poważnej odpowiedzi, a jak ktoś sobie chce robić ze mnie chece to dziekuje. Pozdrawiam świadziu
    Sory , ale jestes wrazliwy. ;( Nie da sie napisac ze aku firmy X sa lepsze od firmy Y, sam mam aku Sony i jestem bardzo zadowolony, ktos inny powie ze sa do du... . a dla mnie sa OK ! . Prawie to samo, ale troche inaczej ma sie do pamieci. U mnie swietnie sobie radzi KINGSTON a u innych nie i taka jest prawda. Pozdrawiam.

Coś już napisał Awatar raaf
    Miasto
    3 City

Domyślnie

karta:

polecam Sandisk używam od 2 lat i nie sprawiała mi żadnego problemu

akumulatorki:

osobiście używam GP - pojemność 1800 i 2100, widziałem 2500 i takie sugeruje nabyć

ładowarka: także GP tak 4 godzinna w chwili obecnej za "ludzkie " pieniądze są do nabycia ładujące ako poniżej godziny

tu możesz sobie obaczyć i kupić jesli masz zyczenie:

http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpc&i=62

swiadziu
    Guest

Domyślnie

Witam i dziękuje wszystkim z odpowiedzi . Mam jednak kolejne pytanie: co jest nie takm że resetuje mi się data w aparacie ? Podczas włąnczania aparatu na drugi dzień mam inna datę od ustawionej wczoraj. Pozdrawiam świadziu

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Najprawdopodobniej padla w nim bateria do podtrzymywania daty i ustawien. Nie wiem czy masz ja dostepna "z zewnatrz" (poszukaj w instrukcji). Jesli nie to serwis...
    ...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów