A ktorym wizjerku? EVF czy LCD?Zamieszczone przez SenioR
![]()
A ktorym wizjerku? EVF czy LCD?Zamieszczone przez SenioR
![]()
Proszę doradźcie jakiej firmy kupić akumulatory ? Będe również wdzięczny za pomoc jaką kupić karte o pojemności 1 Gb, by karta współgrała z aparatem Canon S1 si
oczywiście na EVF, soryZamieszczone przez Vitez
![]()
aku. najlepszej oczywiście firmyZamieszczone przez swiadziu
hehe. co do karty to trzeba próbowac indywidualnie, inaczej się nie da.
![]()
No tak ta odpowiedź duzo mi dała - mam jednak proźbę jeśli ktos chce mi pomóc to niech nie pisze: Najlepsza, na wiadomo jakiej firmy, byle którą, najtańszą itd.Zamieszczone przez SenioR
Oczekuję pomocy i poważnej odpowiedzi, a jak ktoś sobie chce robić ze mnie chece to dziekuje. Pozdrawiam świadziu
Sory , ale jestes wrazliwy. ;( Nie da sie napisac ze aku firmy X sa lepsze od firmy Y, sam mam aku Sony i jestem bardzo zadowolony, ktos inny powie ze sa do du... .Zamieszczone przez swiadziu
a dla mnie sa OK ! . Prawie to samo, ale troche inaczej ma sie do pamieci. U mnie swietnie sobie radzi KINGSTON a u innych nie i taka jest prawda. Pozdrawiam.
![]()
karta:
polecam Sandisk używam od 2 lat i nie sprawiała mi żadnego problemu
akumulatorki:
osobiście używam GP - pojemność 1800 i 2100, widziałem 2500 i takie sugeruje nabyć
ładowarka: także GP tak 4 godzinna w chwili obecnej za "ludzkie " pieniądze są do nabycia ładujące ako poniżej godziny
tu możesz sobie obaczyć i kupić jesli masz zyczenie:
http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpc&i=62
Witam i dziękuje wszystkim z odpowiedzi. Mam jednak kolejne pytanie: co jest nie takm że resetuje mi się data w aparacie ? Podczas włąnczania aparatu na drugi dzień mam inna datę od ustawionej wczoraj. Pozdrawiam świadziu
Najprawdopodobniej padla w nim bateria do podtrzymywania daty i ustawien. Nie wiem czy masz ja dostepna "z zewnatrz" (poszukaj w instrukcji). Jesli nie to serwis...
...