Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 180

Wątek: [darpla] Co sądzicie o mojej stronie WWW?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

tja... tak przypuszczalem
    no to tutaj tez sa te zdjecia: http://www.fotofan.org/gallery.php?ac=pf&id=501
    www albo tez flickr

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Nie przejmuj się moderatorem V - on ma taki sposób bycia, który czasem potrafi niektórych zniechecic - oby nie do fotografii 8) Powodzenia
    Przeciez kolega wcale sie nie przejmuje a nawet podziekowal za wskazowki, za to ty nie wiem dlaczego na sile probujesz na mnie naskakiwac i jakies niepotrzebne, negatywne komentarze wtracac. Opanuj sie troche - osobiste wycieczki na PW prosze a nie macisz w glowach i niechec do mnie nie wiem czemu probujesz pdosycac .

Domyślnie

nieostre.....

SenioR
    Guest

Domyślnie

nie przejmuj sie krytyka, rob swoje tylko sie staraj i nie poddawaj a bedzie lepiej. ;-)

Domyślnie

Uwagi techniczne kolegi Viteza są trafne, mnie najbardziej ubodło tło i kadrowanie. O ostrości nie wspomnę

PS. Co do tonu, na który zwróciła, lekko zaczepnie, alahari to coś w tym jest... mimo, że generalnie uwagi były celne to nie było to miłe. Jeśli będzi okazja to w Hydeparku, albo na PW, wyjaśnie dlaczego uważam, że takie maile są hmm.... agresywne... pax
    Ostatnio edytowane przez tiberek ; 08-04-2005 o 00:03

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wyjasnienie jest proste - Vitez jest szczery az do bolu. No i to wlasnie niektorych boli 8) .

Cool

Tak to wygląda Ja też lubię walić prosto z mostu, niemniej jednak robię to tylko wsród osób, które znają mnie na tyle dobrze, że nie potraktują teg jako niepotrzebną złośliwość czy atak, mimo że postronny obserwator mógłby to tak odebrać...
    Dowód, że tak bywa to odbierane, masz w tym wątku...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale właśnie w tym wątku krytykowany się nie obraził i podziękował za porady...

Proponuje zostawić ten temat, bo wątek już coś stary i nie ma sensu w tym ponownie grzebać, chyba że ktoś chce pisać o zdjęciach.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Bywalec Awatar darpla
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie [darpla] Moja GALERIA

Ostatnio edytowane przez darpla ; 26-06-2005 o 23:36
    http://darcreation.w.interia.pl

EOS 300D, EFS 18-55mm, EF 75-300 mm

Domyślnie

ja powiem tylko, że "mniej to znaczy więcej". #1 i #5 to powtórki, podobnie wariacje na temat od #6. #4 - no comments, w dniu dzisiejszym nie przystoi o bliźnich źle mówić
    Z całej galerii wybrałbym 2, góra 3 zdjęcia. Docelowo osobiście gdybym mógł to zrobiłbym dla każdego ujęcia również niedoświetloną wersję (np. z pomocą AEB), żeby zlikwidować mleko na niebie (w PS czy innym sofcie)...
    Ostatnio edytowane przez tiberek ; 08-04-2005 o 15:44

Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów