Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: czy canon 50mm f/1.8 jest kompatybilny z 400d?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tatoke - jak najbardziej pytaj - po to jest min. to forum .
    U Canona jest tak, że wszystkie obiektywy z bagnetem EF i EF-S możesz wpiąć bez żadnych obaw do swojego 400D. Trochę gorzej jest z obiektywami producentów niezależnych: Tamron, Tokina, Sigma - może być tak, że starsze konstrukcje nie będą działać w ogóle lub zadziałają w ograniczonym zakresie (np. bez przysłony).
    Co innego kwestia - jak one będą działać ale tego można się dowiedzieć również czytając to forum .
    Co do 50/1.8 to będzie działał bez problemu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A mnie się wydaje, że najlepiej jest zaczynać od przeczytania instrukcji obslugi, a nie od zawracania glowy innym. To jest najlepsza lektura dla początkujących i jednocześnie chyba najrzadziej przez nich czytana.

Uzależniony

Domyślnie

Sorry ale jak tu zajrzałeś to sam sobie głowe zawracasz.Nie masz obowiązku odpisywać. Po to jest ten dział, jak sama nazwa wskazuje, żeby ktoś kto nie ma pojęcia, mógł się upewnić że dobrze rozumie to co jest w instrukcji napisane.

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A po to jest "dział" Szukaj, aby a niego także korzystać.

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Talking ???

Po to jest dział dla początkujących, żeby początkujący zadawał bezstresowo nawet proste pytania.
    Chyba że dział dla początkujących jest po to, żeby poruszać wysoce specjalistyczne zagadnienia ;-)

Rafał

tatoke
    Guest

Domyślnie

Wygląda na to, że istnienie jakichkolwiek forów jest bezpodstawne skoro informacje na każdy temat można ( a i trzeba jak kilka osób stara się mnie przekonać) zgormadzić w inny sposób niż zawracanie głowy "wielmożnym" doświadczonym. Pytanie zadałam bo potrzebuje na nie odpowiedzi. Powody niech nie interesują tych co nie zamierzają odpowiadać. Upierdliwym malkontentom "dziękujemy"!!

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    Wygląda na to, że istnienie jakichkolwiek forów jest bezpodstawne skoro informacje na każdy temat można ( a i trzeba jak kilka osób stara się mnie przekonać) zgormadzić w inny sposób niż zawracanie głowy "wielmożnym" doświadczonym. Pytanie zadałam bo potrzebuje na nie odpowiedzi. Powody niech nie interesują tych co nie zamierzają odpowiadać. Upierdliwym malkontentom "dziękujemy"!!
    Wiesz, tu nie chodzi o żadną wielmożność czy złośliwość. Rejestrując się na forum zaakceptowałaś panujące na nim zasady. Te zasady dostępne są tutaj. Punkt 3. stanowi:

"Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Te zasady są określone dla naszego wspólnego dobra i wygody.
    Nie prowadź wojny z tym, co całkiem sprawnie od dłuższego czasu funkcjonuje i wszyscy na tym korzystamy.

Pozdrawiam!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów