Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: czy canon 50mm f/1.8 jest kompatybilny z 400d?

Mieszany widok

tatoke
    Guest

Domyślnie

Wygląda na to, że istnienie jakichkolwiek forów jest bezpodstawne skoro informacje na każdy temat można ( a i trzeba jak kilka osób stara się mnie przekonać) zgormadzić w inny sposób niż zawracanie głowy "wielmożnym" doświadczonym. Pytanie zadałam bo potrzebuje na nie odpowiedzi. Powody niech nie interesują tych co nie zamierzają odpowiadać. Upierdliwym malkontentom "dziękujemy"!!

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    Wygląda na to, że istnienie jakichkolwiek forów jest bezpodstawne skoro informacje na każdy temat można ( a i trzeba jak kilka osób stara się mnie przekonać) zgormadzić w inny sposób niż zawracanie głowy "wielmożnym" doświadczonym. Pytanie zadałam bo potrzebuje na nie odpowiedzi. Powody niech nie interesują tych co nie zamierzają odpowiadać. Upierdliwym malkontentom "dziękujemy"!!
    Wiesz, tu nie chodzi o żadną wielmożność czy złośliwość. Rejestrując się na forum zaakceptowałaś panujące na nim zasady. Te zasady dostępne są tutaj. Punkt 3. stanowi:

"Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Te zasady są określone dla naszego wspólnego dobra i wygody.
    Nie prowadź wojny z tym, co całkiem sprawnie od dłuższego czasu funkcjonuje i wszyscy na tym korzystamy.

Pozdrawiam!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uprawnienia umieszczania postów