proszę oswieć mnie jakie twoim zdaniem są te argumenty bo aby je poznać trzeba mieć na to szansę ...
ponadto dobrze się zastanow bo XP obsługuje max 2 rdzenie i to znacznie mniej efektywnie niz vista![]()
proszę oswieć mnie jakie twoim zdaniem są te argumenty bo aby je poznać trzeba mieć na to szansę ...
ponadto dobrze się zastanow bo XP obsługuje max 2 rdzenie i to znacznie mniej efektywnie niz vista![]()
Nemeo dzieje Ci się tak tylko na zimnym komputerze (który np. kilka godzin stał nieużywany), czy jeśli wyłączysz komputer i zaraz będziesz chciał go włączyć ponownie (wszystko rozgrzane), to też występuje takie zachowanie?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Od kiedy?
Efektywność wykorzystania procesorów/rdzeni zależy nie tylko od systemu operacyjnego ale też od konkretnego oprogramowania.
A co do tematu wątku - jak już wspominał bs300f - radzę sprawdzić zasilacz, to jednak jest dość wymagający sprzęt jak chodzi o prąd, więc i zasilacz musi być mocny i stabilny, sam napis "400W" nie wystarczy.
10D; EF 24-85 mm f/3.5-4.5 USM
Nie tyle temperatura co prąd. Jeśli wyłączasz/włączasz komputer w krótkich odstępach czasu to kondensatory nie mają kiedy się rozładować. A jeśli zasilacz jest za słaby/uszkodzony to nie jest w stanie naraz podać tyle prądu ile potrzeba - jedna z możliwości.
W każdym razie radzę skupić się na zasilaniu w tym momencie.
10D; EF 24-85 mm f/3.5-4.5 USM