Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    tak wlasnie mi do glowy przyszlo. Sample na 3200 lepsze/nie gorsze od 5d. gdyby nie ten dzistik (a wlasciwie jego brak) to juz bym go kupil
    Dokładnie tak Jak można szybko ustawić punkt AF bez tego dżoja?Robiłem właśnie zdjęcia dsm2 i foty superświetne (jeśli chodzi o jakość). Zdjęcia mają tyle zapasu, że RAWy można poprawiać w każdą stronę i nie można ich zepsuć
    Może 1dsm3 w końcu stanieje? W BH poszedł znów kilka stówek w dół...

PS
    Czy mógłby mi ktoś podesłać 1sztukę RAW-a z 1dsm3 wersja 3 (trzy). Jakaś fotka np. jabłka najlepiej czerwonego (czerwony zawsze źle wychodzi). Dam namiar na maila na PW
    Dzięki!

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Dokładnie tak Jak można szybko ustawić punkt AF bez tego dżoja?Robiłem właśnie zdjęcia dsm2 i foty superświetne (jeśli chodzi o jakość). Zdjęcia mają tyle zapasu, że RAWy można poprawiać w każdą stronę i nie można ich zepsuć

PS
    Czy mógłby mi ktoś podesłać 1sztukę RAW-a z 1dsm3 wersja 3 (trzy). Jakaś fotka np. jabłka najlepiej czerwonego (czerwony zawsze źle wychodzi). Dam namiar na maila na PW
    Dzięki!
    Dopisuje sie do prosby. mejl w profilu. bede bardzo wdzieczny.
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta

PS
    Dzięki!

Boże a ja tego joysticka wcale nie używam. Raz przestawiłem sobie na niego ustawianie punktów AF i było mi cholernie niewygodnie, tym bardziej że nie widziałem wtedy punktów AF na górnym wyświetlaczu.
    U mnie ten joystick służy tylko do przesuwu podglądu powiększonego zdjęcia.

Uprawnienia umieszczania postów