Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semtex Zobacz posta
    Wisi mi człowieku co masz do powiedzenia , jak większość posiadaczy 5D nie zabieram głosu w takich tematach bo mam to co mam i się z tego cieszę. A skoro o oparatach wypowiadają się osoby które ich nie mają ( Takie jak Ty ) to skąd wiesz co jest lepsze ??? , masz jakieś porównanie czy cytujesz gazety ?
    Zgadzam się, Canon 5D to świetny aparat a takie teksty chyba tylko mają podirytować ludzi. Po co? Gawędziarzy jak widać nie brakuje, siedzą z zaciśnietymi pięściami przed kompem i dop....ają wszystkim dokoła, żeby dać ujście swojej frustracji.

W sumie po przeczytaniu kilka takich deprymujących wypowiedzi zaczynam mieć dosyć forum, tego, jak i innych. Ale może to nie kwestia sposobu komunikacji, bo kłótnie oglądałem też na giełdzie fotograficznej, kiedy kilku mędrców zebrało się i każdy próbował udowadniać innym, że jego aparat jest najlepszy. Przecież wiadomo, że jest i nie ma co o tym rozmawiać, tak jak o religii.. trafi się na maniaka i koniec
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 11-10-2007 o 17:46
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów