Może chodzi o dokupienie ZigView lub czegoś podobnego? Opis objawów by się zgadzał.
Może chodzi o dokupienie ZigView lub czegoś podobnego? Opis objawów by się zgadzał.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Ja myślę że ona ma taki sprzęt![]()
Sorry, że odświeżam, ale zabił mnie sposób konwertowania zdjęć przedstawiony przez panią od DS126131:
I tu pytanie, po co nam PS'y, Gimpy, Lightroomy??Ja zmniejszam tak...
włączam sobie "Worda", daję "wstaw --> z pliku" wybieram zdjęcie, wstawiam, klikam dwa razy i tam mi się pojawia "rozmiar" zmniejszam odpowiednio, zapisuję jako "strona sieci web" potem otwieram painta, wybieram ten plik już zmniejszony i zapsisuje jako obraz jpg w paincie. Do tej pory myślałam, że jest to dobry sposób, ale skoro mówicie, że ostrość nie za bardzo... to już nie jestem tego pewna.![]()
dobra a teraz się przyznać komu to taki fajny upgrade w serwisie zrobili![]()
Kolega ostatnio zmienił 400d na 40d, przedtem dokupił gripa do 400d i stwierdził, że w zasadzie wyglądają tak samo, więc żona się nie połapie.
Ostatnio edytowane przez schuvi ; 18-02-2008 o 15:13
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
http://www.valugi.ro/files/blog/ultimatecanoneos2.jpg
i coś dla pobudzenia wyobraźni :
http://www.livingroom.org.au/photolog/canon_eos3da.jpg
no bracie z tym pobudzeniem wyobraźni to żeś pojechał, nie wiedziałem że są jeszcze tacy którzy nie widzili słynnego 3D![]()