Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Tamron 28-75 - Problem i serwis

Domyślnie

620 xx xx to chyba Gdynia, choć coś mi mówi, że serwis Tamiego jest w Gdańsku. teraz można przenosić numery, więc nikt nie wie gdzie jest abonent...
    EOS 90D (w sumie)

Domyślnie

a to nie czasem jakis kontakt do FOTO TECHNIKI w gdansku wlśnie ?

http://www.foto-technika.pl/shop.php...rc=statContact

oni robia tylko z gwarancja przez nich podbita....
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tak na prawdę, to foto-technika tylko sprzedaję tamrony. Jeżeli są jakieś naprawy serwisowe, to oddają sprzęt do w.w serwisu i ten serwis ma 2 tygodnie na zdiagnozowanie usterki i powiadomienie o tym foto-techniki. Oni dalej decydują czy naprawiamy, czy do kosza itp

aczkolwiek, reklamacje należy wysyłać na adres foto-techniki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    A masz jakiś problem, że podaję ją na PM? Publicznie nie pamiętam by ktoś prosił i to dwukrotnie. Za to ty bawisz się w publiczne karcenie, a to mi się już nie bardzo podoba Vitez.
    To nie karcenie tylko pytanie albo wrecz prosba o wyjasnienia - jaki jest konkretny powod niecheci do podania danych serwisu publicznie?
    Bo tego po prostu nie rozumiem. Nie rozumiem robienia tajemnicy na sile z czegos co nie powinno byc tajemnica.

Przy publicznej informacji dowolna osoba potrzebujaca takich informacji mialaby je od razu dostepne, bez koniecznosci rejestrowania/logowania sie, pisania wiadomosci, oczekiwania na odpowiedz itp. Miej na uwadze anonimowych uzytkownikow oraz tym, ktorym sie spieszy.

Zablokowany

Domyślnie

Ok Vitez, już przyznałem rację, zapomniałem o niezalogowanych. Serwis pracuje dla fototechniki, zgadza się, ale działa też komercyjnie. Namiar mam właśnie z FT.

Coś już napisał Awatar ppawcio
    Miasto
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Miałem sobie super ostrego Tammiego, z którego byłem bardzo zadowolony. Niestety czas gwarancji minął a fotki zaczęły być jakoś tak dziwnie rozmazane.
    sorry, że odświeżam tak stary temat, ale mam dokładnie identyczny problem...

mógłbyś opisać ciąg dalszy swojej historii?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów