620 xx xx to chyba Gdynia, choć coś mi mówi, że serwis Tamiego jest w Gdańsku. teraz można przenosić numery, więc nikt nie wie gdzie jest abonent...
620 xx xx to chyba Gdynia, choć coś mi mówi, że serwis Tamiego jest w Gdańsku. teraz można przenosić numery, więc nikt nie wie gdzie jest abonent...
EOS 90D (w sumie)
a to nie czasem jakis kontakt do FOTO TECHNIKI w gdansku wlśnie ?
http://www.foto-technika.pl/shop.php...rc=statContact
oni robia tylko z gwarancja przez nich podbita....
tak na prawdę, to foto-technika tylko sprzedaję tamrony. Jeżeli są jakieś naprawy serwisowe, to oddają sprzęt do w.w serwisu i ten serwis ma 2 tygodnie na zdiagnozowanie usterki i powiadomienie o tym foto-techniki. Oni dalej decydują czy naprawiamy, czy do kosza itp
aczkolwiek, reklamacje należy wysyłać na adres foto-techniki![]()
To nie karcenie tylko pytanie albo wrecz prosba o wyjasnienia - jaki jest konkretny powod niecheci do podania danych serwisu publicznie?
Bo tego po prostu nie rozumiem. Nie rozumiem robienia tajemnicy na sile z czegos co nie powinno byc tajemnica.
Przy publicznej informacji dowolna osoba potrzebujaca takich informacji mialaby je od razu dostepne, bez koniecznosci rejestrowania/logowania sie, pisania wiadomosci, oczekiwania na odpowiedz itp. Miej na uwadze anonimowych uzytkownikow oraz tym, ktorym sie spieszy.
Ok Vitez, już przyznałem rację, zapomniałem o niezalogowanych. Serwis pracuje dla fototechniki, zgadza się, ale działa też komercyjnie. Namiar mam właśnie z FT.