Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: [mario_white] Błękitny 24

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    mario co to jest? mój NICK.
    galeria fotografii?
    Przenoszę do hydeparku jeśli już musicie takie słabe d..y oglądać.
    galeria fotografii? Tak, powstaje nowa fajna bezpłatna galeria fotografii z podziałem na aparaty, obiektywy, filtry itd.

Nie chodziło o wygląd kobiety tylko o fakt, że szła sobie bez majtek w środku dnia w publicznym miejscu jakim jest park Łazienki w Warszawie wśród rodzin, turystów i innych , a ja to uwieczniłem na foto
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mario_white Zobacz posta
    galeria fotografii? Tak, powstaje nowa fajna bezpłatna galeria fotografii z podziałem na aparaty, obiektywy, filtry itd.

Nie chodziło o wygląd kobiety tylko o fakt, że szła sobie bez majtek w środku dnia w publicznym miejscu jakim jest park Łazienki w Warszawie wśród rodzin, turystów i innych , a ja to uwieczniłem na foto

ps. Jak macie fajne fotki to zapraszam bo działa już wersja Beta z możliwością dodawania i komentowania fotek. Mam nadzieje, że ten serwis wielu z nas się przyda. Pozdrawiam:cool:
    Ostatnio edytowane przez mario_white ; 21-05-2007 o 01:43 Powód: Automerged Doublepost
    Canon EOS 20D, 30D + 100-400L USM, 24-105L, 50 f.1.8 II + Speedlite 580EX + Tamron 17-50 F/2.8 + Tamron 28-75 f/2.8 + MARUMI DHG CPL, WPC UV + MC UV + SANDISK CF 4GB, 1GB EXTREME III + LOWEPRO Micro Trekker 200 + Naneu Pro Adventure K3 + SONY HDR-HC5E

foto galeria - galeria zdjęć – aparaty cyfrowe – obiektywy – fotografia cyfrowa - filtry polaryzacyjne - zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów