Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 69

Wątek: [sylwester Samluk] Galeria Sylwka

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dziękuje
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

orzechy- test obiektywu GO
    lazienki - ... a wezme aparat , moze jakies zdjecia zrobie , brak pomyslow
    dlonie - nudze sie a mam aparat i chcialbym jakies zdjecia zrobic

tak wlasnie odbieram te ostatnie kilka fotek

odloz aparat , zacznij ogladac zdjecia innych ludzi , duzo zdjec , duzo ogladac idz na spacer bez aparatu popatrz na cos co cie zaciekawi , ustan pomysl obejdz w kolo , przeanalizuj jak bys zrobil zdjecie i powiedz sobie PSTRYK PO JAKIMS CZASIE BEDZIESZ JUZ SAM WIEDZIAL JAK I CO CHCESZ FOCIC

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

witam
    Użytkowniku "Fotosc" dziękuje za rady oraz za komentarze do zdjęć. Niekóre z nich są trafne. Jednak co człowiek to oczywiście inny podgląd. Nie zgodze się z Tobą w dwóch sprawach. Zdjęcia z Łazienek uważam, iż nie są takie złe i nie wiem czemu powiedziałeś "... a wezme aparat , moze jakies zdjecia zrobie , brak pomyslow" Otóż zaczynam zabawę z lustrzanką i uważam, że to zdjęcie nie jest złe i nie wynika ono z mojej nudy ale chciałem to ciekawie skadroać - może nieudanie. Dłonie są dla mnie eksperymentem i wiele osób uważa tą fotkę za ciekawy pomysł, jednak nie każdy musi akurat takie rzeczy fotografować. Powiem tyle, że Łazienki i dłonie zosały przez mioich znajomych dobrze odebrane, dlatego te fotki umieściłem na tym forum. Bardzo dziękuje Ci za komentarze i uwagi, są one dla mnie bardzo cenne. Oglądałem Twoją galerię i mogę powiedzieć tylko jedno "ogromny szacuneczek dla Ciebie" Cóż tak jak mówisz uczyć się i jeszcze raz uczyć i eksperymentować także.

Sylwek
    Ostatnio edytowane przez sylwester Samluk ; 04-11-2007 o 16:54
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

hmmm , .. znajomi

mi tez kiedys mowili ze swietne , fajne zdjecia ptaszkom robie nawet i fotograf jeden z nich byl ale jak np. umiescilem tu swoje prace , troche , malo troche a wrecz duzo innych opinni slyszalem a ze fotografuje akurat ptaki , to nie znaczy ze nie umialbym cos innefo sfotografowac
    bardzo duzo ogladam zdjec , analizuje , jak i co bylo przy tym zdjeciu uzyte ,itp

nie sluchaj znajomych !!!! oni nic nie powiedza madrego na temat zdjec , po to by nie robic ci przykrosci
    Ostatnio edytowane przez fotosc ; 04-11-2007 o 22:35

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki Sylwester, masz dużo racji, nie ma to jak opinia kogoś bezstronnego. Dzięki jeszcze raz, a tak jak mówie piekne fotografie robisz.

Sylwek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Ostatnio nie dopisuje pogoda, ale czemu nie próbować.....

pozdrawiam

Sylwek

p.s co o tym sądzicie?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Próba czegoś nowego, co sądzicie o tej fotce?

Sylwek

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Róża taka trochę "zmięta"...
    Papryczki - ciemne, za dużo cienia i za mała GO. Spróbuj trochę wyciągnąć kolory - większe nasycenie zielonego i trochę więcej czerwieni (wydaje mi się, że papryczka na pierwszym planie jest trochę w pomarańczowa).
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Dziekuję Ci za odpowiedź oczywiście masz race papryczka ma troszkę pomarańczowy czubek postartam się nad tym zdjęciem popracować. Jeszcze raz dziękuje za komentarz. A co do róży hmm... mi się podoba

Sylwek

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

w rozzy tlo rozprasza uwage , skup sie na samej rozy , np ;podelko, w srodku wylozone czarnym , , delikatne swiatlo skierowane na roze i sie robi zdjecie

papryczki , hmm nie wiem , po prostu bez komentarza

pogoda ?? jak dobrze sie wpatrzysz , to zawsze mozna znalesc klimacik, mglisto , deszczowo , snieg , tylko pomysl potrzebny

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów