Zdecydowanie dodać - 500N to dość stary low endowy model... Szukałbym 300 V/X, 30 /33 z analogowych korpusów...
Ta Sigma to nie przypadkiem cyfrowa (DC) jest ?
Zdecydowanie dodać - 500N to dość stary low endowy model... Szukałbym 300 V/X, 30 /33 z analogowych korpusów...
Ta Sigma to nie przypadkiem cyfrowa (DC) jest ?
może mnie pobiją ale powiem żebyś lepiej kupił jakiego nikona np, byle na zwykłe paluszki. miałem eos500 , nie dawno sprzedałem a miał tylko coś koło 40 filmów zrobionych czyli 1440 klapnięć. narzekałem tylko na baterie, nie dość że drogie to jeszcze wiele nie wytrzymują.
canon
dzięki za odpowiedź
obiektyw to Sigma 18-35mm , 1:3,5-4,5
napisane ma Aspherical
z tego co dowiedziałem się to dobry obiektyw, przynajmniej tak mi napisali z jednego źródła
tylko, że sam szukałem i nic nie mogłem znaleźć o tym obiektywie, czy warto i za ile
może coś mi powiecie o tej Sigmie ?
Groda
a jaki mopdel eosa jest nr 1 ? tak mysle nad zakupem , nikona juz mamale szkiel sie pozbylem
a chce canona bo szkielka mam i slajdy zawsze milo poogladac , a biorac pod uwage ze to juz tanie jest wiec jakis model z wyzszej polki by sie przydal
![]()
EOS 1V albo 3
a taki 1n ?
a taki 1N właśnie kupiłem i polecam bardzo bardzo
brak TTL jakoś mi bardzo nie przeszkadza na razie,
on przecież reguluje tylko siłę błysku co możesz zrobić sam.
świetny pewny autofocus
niby tylko 5 pól ale szeroko rozmieszczonych choć tylko w poziomie
wykonanie body solidność
matko bosko
trzymać to w rękach to sama radość
chyba że nie lubisz dźwigać to zrezygnuj
Co osoba to zdanie, ja przez długi czas używałem Eosa 50e i takie body poleciłbym zakupić. Bylem z niego mega zadowolony.
każda pliszka swój ogonek chwali : )
ja wciąż jestem w takiej euforii po zakupie 1N, że tylko 1V mnie chyba z niej wyleczy: )
a co do 50E też zastanawiałem się nad kupnem i ze względów praktycznych (TTL świetna ergonomia, dwa kółka nastaw i wiele innych zalet) i cenowych (300 zł - 400 z gripem) na pewno jest to świetny wybór.
Jakby ktoś szukał 50E to moja koleżanka chce sprzedać (miałem brać ale 1N wygrał)
Ma komplet w genialnym stanie aparat z futerałem (taka kabura canona) od kilku lat nieużywany.
Problem w tym ż eod razu chce się pozbyć uszkodzonego 28-105 USM i 35 F2 (sprawny)
dziewczyna bardzo dba o sprzęt (mam od niej prakticę BF full zestaw z trzema obiektywami i futerałami i jest cacuszko)