Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Kupiłem 400D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Do tych co nabyli 400d

Witam

Kieruje pytania do osób, które nabyły 400d. W tescie fotokurier przeczytałem, że eos 400d ma problem z łapaniem ostrości na obiektach poruszających się? Czy ktoś z was potwierdza to lub zaprzecza?

Druga sprawa czy ktoś może podesłać linka do zdjeć z tego aparatu z obiektywem kitowym?

Pozdrawiam
    Sylwek

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    Witam

Kieruje pytania do osób, które nabyły 400d. W tescie fotokurier przeczytałem, że eos 400d ma problem z łapaniem ostrości na obiektach poruszających się? Czy ktoś z was potwierdza to lub zaprzecza?

Druga sprawa czy ktoś może podesłać linka do zdjeć z tego aparatu z obiektywem kitowym?
    Nie tyle aparat ma problem co winny może być super napęd AF w kicie. Zresztą foto kurier to bym sobie darował.
    Zdjęcia z kita znajdziesz np. tutaj:
    http://www.pbase.com/cameras/canon/ef_s_1855_35

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

jakoś mój nie ma... fotki 'sportowe', jak na razie mam jedynie małe doświadczenie, tzn Golden Cup krokowa 2007, wyścigi quadów, może i prędkości nie są jakieś ultra zawrotne, 1/1000s i problemów z ostrością nie zauważyłem (obiektyw kitowy).

Problemy z ostrością chyba są najczęściej wynikiem problematycznych obiektywów (wiesz może jakie używali do testów?)...

odnośnie fotografii to dpreview.com powinno być ok.

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    W tescie fotokurier przeczytałem, że eos 400d ma problem z łapaniem ostrości na obiektach poruszających się? Czy ktoś z was potwierdza to lub zaprzecza?
    Ostatnio bylem na rajdzie subaru i robilem fotki sigma, nie bylo zadnych problemow pomimo ze warunki nie byly idealne (wieczor)
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

poki co jestem zadowolony nawet z kitem..Wiec jak kupie cos lepszego bedzie midzio na 100%

Domyślnie

ja z 400D mam małe doświadczenie, właściwie mój kumpel ma, ale mam ok 300 jego zdjęć na dysku i szczerze mówiąc niewiele jest ostrych, ja przez prawie 2 lata używałem kita z 350D i ostrych zdjęć miałem prawie 100%.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    ja z 400D mam małe doświadczenie, właściwie mój kumpel ma, ale mam ok 300 jego zdjęć na dysku i szczerze mówiąc niewiele jest ostrych, ja przez prawie 2 lata używałem kita z 350D i ostrych zdjęć miałem prawie 100%.
    widocznie jestes lepszym fotografem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan7770 Zobacz posta
    widocznie jestes lepszym fotografem.
    pewnie tak, on jest świeżutki

Domyślnie

Nie mam najmniejszych problemow z 400D, a kilka szkielek bylo zapietych. Imho rewelacyjny sprzecik w swojej klasie cenowej Kupuj i przestan czytac glupie, sponsorowane, testy onanistow sprzetowych i szumofoboFF

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W tescie fotokurier przeczytałem, że eos 400d ma problem z łapaniem ostrości na obiektach poruszających się? Czy ktoś z was potwierdza to lub zaprzecza?
    To chyba raczej testujący ma problem z obsługą autofokusa, a nie aparat ma problemy.

Mam 350d i jakoś nigdy nie miałem problemów z ostrością na zdjęciach "w ruchu", a 400d przecież ma dużo lepszy układ AF.
    Ślubna
    No i niestety N.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów