Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Wątek: Kupiłem 400D

Domyślnie

Myślę, ba pewien jestem, że każdy producent traktuje swoje kit'owe cudeńka za przejściowe, są to po prostu tanie obiektywy i jeśli nawet któryś, któregoś tam w czymś przebija to jeden i drugi są w sam raz do d...., a potencjalny klient ma "samodzielnie" dojść, że potrzebuje czegoś lepszego i dać zarobić. Jak zarobić nie da, musi się z pełną świadomością męczyć z kitem, który w dowolnym przypadku jest obiektywem tanim, słabym, czyli tak zwanym "na początek", ot i cała tajemnica. A dobre zdjęcia oczywiscie mozna robić i kitami, ale jest się mocno ograniczonym ciemnością (w przypadku kit'ów to właściwe słowo) obiektywu, dystorsją i innymi mądrymi czynnikami, które mają wpływ na jakość fotki.

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

pytanie co rozumiesz przez wolne, podejrzewam ze chodzi ci oprzejscie z miniaturki zapisanej w raw do przetworzonego podgladu z niego. jezeli to akurat taki przypadek to fakt, moze byc uznane za wolne, ale jak juz pelny podglad zostanie wygenerowany to wszystko na predkosci swiatlo
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Kupiłem 400D

Witam Wszystkich

Właśnie dzisiaj zakupilem Eos 400d z kitowym obiektywem. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, za doradzanie, przekonywanie. Jestem przekonany, że wybrałem dobrze, teraz bede uczyl sie robic zdjecia z kitowym obiektywem, w przyszłości bede zbierał na zooma i stałkę. Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za pomoc. Licze, że dzięki Wam nauczę się lepiej wykorzystywać możliwości Canona. Jest to moja pierwsza lustrzanka oraz pierwszy raz kupiłem produkt Canona. Czekajcie na moje pierwsze strzały nowym eos 400D

Pozdrawiam

Sylwek

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

No to przesada. Setki wątków na ten sam temat... Skleiłem wszystkie.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    Witam

Kieruje pytania do osób, które nabyły 400d. W tescie fotokurier przeczytałem, że eos 400d ma problem z łapaniem ostrości na obiektach poruszających się? Czy ktoś z was potwierdza to lub zaprzecza?

Druga sprawa czy ktoś może podesłać linka do zdjeć z tego aparatu z obiektywem kitowym?

Pozdrawiam
    Sylwek
    niedawno robiłem zdjęcia na zawodach w rallycrosie.zero problemów z ustawianiem ostrości,no,chyba,że podnosiły sie tumany kurzu ale i w takich warunkach było ok.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów