Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Kupiłem 400D

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

No dobra, przyznaje, ze moze troche zbyt mocno przejechalem sie po "kicie" EF-S 18-55. Niemniej jego jakosc jest naprawde niska. Mialem kiedys kilka minolt (dokladnie cztery dynaxy), wszystkie kupowalem z "kitami" (dwa rozne 35-70 i dwa rozne 28-80) na poczatek i bardzo te obiektywy lubilem. Nie byly az tak kiepskie jak ten nieszczesny canon.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemekthor Zobacz posta
    No dobra, przyznaje, ze moze troche zbyt mocno przejechalem sie po "kicie" EF-S 18-55. Niemniej jego jakosc jest naprawde niska. Mialem kiedys kilka minolt (dokladnie cztery dynaxy), wszystkie kupowalem z "kitami" (dwa rozne 35-70 i dwa rozne 28-80) na poczatek i bardzo te obiektywy lubilem. Nie byly az tak kiepskie jak ten nieszczesny canon.
    Uzywałeś szkieł minoltowskich z cyfrą ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemekthor Zobacz posta
    Też mam Minolte z 28-80 i używam jej od ok 13-14 lat i tam wg. mnie obiektyw był naprawdę niezły, ale w epoce cyfry, nie robi się już odbitek tylko każde zdjęcie ogląda się w na 100% a nie na odbitkach. Jakbyś zdjęcia z kita oddawał od razu do labu i oceniał odbitki nawet 20x30 to w życiu byś złego słowa na niego nie powiedział

Uprawnienia umieszczania postów