Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: 40d a photoshop/lightroom

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

spoko - nawet zrobie zrzut ekranu i wstawie jako post - wysylam kontak na PRIV
    Edit:
    Mam to samo - niemoge otworzyc RAWa od Ciebie. Teraz pytanie - jakzgrywasz na kompa - czytnik? jaka karta - moze walnieta - maszmozliwosc sprawdzenia innej karty/innego czytnika? moze zassaj bezposrednio z aparatu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No i prawdopodobnie wiem dlaczego - moge byc w bledzie. Czytalem kilka razy (chyba na DPRewiev) ze sa problemy z RAWami sRaw. DPP pokazal mi jako Image Quality sRAW (niestety sa problemy z sRAWami). Mam prosbe zmien sobie image quality na RAW i sprawdz (mam nadzieje ze to to)
    Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    spoko - nawet zrobie zrzut ekranu i wstawie jako post - wysylam kontak na PRIV
    Edit:
    Mam to samo - niemoge otworzyc RAWa od Ciebie. Teraz pytanie - jakzgrywasz na kompa - czytnik? jaka karta - moze walnieta - maszmozliwosc sprawdzenia innej karty/innego czytnika? moze zassaj bezposrednio z aparatu
    No i prawdopodobnie wiem dlaczego - moge byc w bledzie. Czytalem kilka razy (chyba na DPRewiev) ze sa problemy z RAWami sRaw. DPP pokazal mi jako Image Quality sRAW (niestety sa problemy z sRAWami). Mam prosbe zmien sobie image quality na RAW i sprawdz (mam nadzieje ze to to)
    http://forum.adobe.com/webx/.3bca11ab - to wlasnie ten watek
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 07-10-2007 o 00:53 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów