Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Pol zartem pol serio to bylo.
    Co do przegladania informacji najbardziej mi pasuje ostatnio
    www.dziennik.pl
    Dobrze poukladane tematycznie, pod kazdym newsem zawsze sa odnosniki do wczesniejszych zwiazanych z tematem, no i ogolnie jest przejrzyscie.
    NO i co najwazniejsze dawkowanie informacji wydaje mi sie najbardziej obiektywne.
    Wiem, że miało być pół żartem, pół serio ;-)

Tym niemniej, czy ten obiektywizm "Dziennika" przejawia się tym np. że jego redaktor naczelny R. Krasowski mówi o red. naczelnym "Wyborczej": "Michnik poświęcił 1/3 życia na obronę byłych ubeków" ??? Notabene sprawa trafiła do sądu i zobaczymy, po czyjej stronie będzie racja.

Co do obiektywizmu "Dziennika" to pamiętam jeszcze wieczór wyborczy sprzed 2 lat:
    http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar....html?skad=rss

Cytat:" Dziś prezes TVP Bronisław Wildstein ma tłumaczyć się przed zarządem telewizji, dlaczego "Wieczór wyborczy" zamiast relacji na żywo ze sztabów wyborczych pokazywał gadające głowy, głównie z "Dziennika". I dlaczego na dziewięciu zaproszonych publicystów aż ośmiu było z jednej opcji, a siedmiu reprezentowało jedną tylko gazetę - "Dziennik" wydawany przez koncern Axel Springer?

Zresztą pp. Michalski, Krasowski, Rybiński mają mocne skrzywienia na prawo, a wtedy o obiektywizm raczej trudno ;-)
    Ostatnio edytowane przez Rob ; 18-10-2007 o 10:48

Uprawnienia umieszczania postów