Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Napisales, ze moje zdanie logiczne wraz z kwantyfikatorami jest bledne, ja uwazam ze jest poprawne. Skoro sie pomylilem to mnie popraw
    Nie, nie zrobia 2 razy wiecej, jak i nie zredukuja bledow dwukrotnie, ale prawie na pewno (na 100% sie 'nie cofna') osiagna postep. I wlasnie dlatego Cie przekonywalem, iz sady apelacyjne sa potrzebne Napisalem Ci zdaniami logicznymi, pomylilem, sie wypomniales mi to, poprawilem i uwazam to za wystarczajacy dowod. No to wykaz bledy w moim rozumowaniu Logika jest na tyle piekna, ze dopuki nie popelnisz bledu, doputy nie klamie Od tego jest statystyka
    Tu nie ma co poprawiać. Używasz niezdefiniowanych operacji albo zdefiniowanych na niewłaściwych obiektach. Ale wiem, co chciałeś napisać. Niestety - wciąż w tym nie będzie znaczenia.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Tu nie ma co poprawiać. Używasz niezdefiniowanych operacji albo zdefiniowanych na niewłaściwych obiektach. Ale wiem, co chciałeś napisać. Niestety - wciąż w tym nie będzie znaczenia.
    Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
    Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
    Tomasz po prostu nie wykazal bledu, ktory mi zarzucil
    Ta algebra zbiorow jest tautologia, wiec wydaje mi sie ze moge mowic tutaj o logice
    Poza tym operator sumy skalarow to jest takie 'o' wiszace w powietrzu, a 'u' to symbol sumy No i gdzie Ty tu widzisz skalary(Dolkadnie to nie u, tylko cos podobnego bez ogonka, ale takiego symbolu sie tutaj nie da uzyc z przyczyn technicznych)
    moze zaatakowalem Tomasza, ale z drugiej strony od kilkunastow postow tlumacze mu cos, co moim zdaniem, i wydaje mi sie ze zdaniem wiekszosci, jest rzecza dosc oczywista. Tomasz mowi ze jego zdaniem, a ja mowie ze logicznie patrzac. no i ja sie staram udowodnic swoja teze, a on odpisuje ze to nie to na co liczyl i ze to On dalej ma racje

BTW: tak poza wszystkim to na usprawiedliwienie swoich bledow napisze, ze nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 02-10-2007 o 14:26
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
    No, wchodząc w dyskusję z Tomkiem to nie na takie rzeczy musisz być gotowy

Uprawnienia umieszczania postów