Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Do tego potrzebny jest doradca, a nie druga instancja. A zwiększanie się ilości błędów nastąpi łatwo - Małgosia da się przekonać Jasiowi I od razu odpowiem - widziałem takie sytuacje na sprawdzianach.
    Oj, To w takim razie 'V' to jest dla kazdego, a 'E' to istnieje taki, dodatkowo 'c' to bedzie nalezy do, 'u' to jest suma, a 'R'-liczby rzeczywiste....na poczatek tyle
    Załozenia:
    M-zbior wiedzy malgosi
    J-zbior wiedzy jasia

I tautologie:
    M,J c R+ (wiedza nie moze byc ani zerowa ani ujemna)
    V(M c R+) E(J c R+): M>=R <--Co do tego nie ma watpliwosci.
    A teraz, jako ze M i J to sa zbiory, to stosuje kolejna tautologie
    V(M,J c R+): |M| u |J|>=|M|+|J|

Chyba tyle wystarczy, skoro znasz kwantyfikatory i logike to wlasnie widzisz, ze jednak ktos od oceny twojej pracy, niezaleznie od swojej wiedzy, i tak Ci pomoze (a dokladniej rzecz ujmujac w najgorszym wypadku nie zaszkodzi), czyli wlasnie udowodnilem Ci zasadnosc 2instancji w sadzie

Więcej niż 50%. Czyli również UK mogło robić "bydło" w HK, tylko że z prawdopodobieństwem mniejszym niż 50% A Ty pisałeś o pewności.
    "Bo z reguly, jak wiesz ze ktos jest ponad Toba i ma nad Toba wladze, to starasz sie (w tym wypadku) rzadzic jak najlepiej. A jak nie ma nad Toba rzadnego zwierzchnika, to Ci to u du*y lata, byleby tylko Tobie sie dobrze zylo." Co do tego dalej mam pewnosc.
    Już podbijają, tylko pokojowo, od środka.
    Ale w takim razie kto podbija?
    Sprecyzuj co masz na mysli, bo na razie Twoje zdanie ma taki sens, jak to, że kowalski miał związek z kradzieżą (nie wiadomo czy ukradł, czy mu ukradli).
    No jak to co Upadla dynastia antyczna i wszystko rozgrabiono-od dziel sztuki (srednio wazne), po zaprzepaszczenie postepow w nauce. (w sredniowieczu bodajze nie bylo takich rzeczy, jak np. akwedukt).
    Ale trzeba coś dopisać. Np. "niektóre państwa totalitarne [...]" albo "większość", "wszystkie". Poza tym - ja tego zdania nie rozumiem. Nie wiem, co z czego ma wynikać.
    Prosze Cie bardzo, wikipedia chyba Cie nie zbanowala
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 30-09-2007 o 23:22
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów