Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 79 z 109 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A czy przypadkiem to nie ktorwin kiedys pisal, iz nie ma go w sejmie, bo nie rwie sie do koryta jak cala reszta? Chyba jednak to byl korwin, jak widac tylko krowa nie zmienia pogladow
    sugerujesz organizację przez Korwina przewrotu w celu likwidacji koryta?
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmc Zobacz posta
    W Firmie wierzę w "leading by example", strasznie dobrze działa na zespół.
    A jakoś nie widzę oszałamiających sukcesów polityków UPR na wolnym rynku.
    Może nie jest wystarczająco wolny, żeby mogli rozwinąć skrzydła?
    To popatrz jeszcze raz... Praktycznie wszyscy liderzy prowadzą własną działalność i żyją z tego. I z tego finansują partię. Sam Korwin wydaje ogólnopolską gazetę i parę innych rzeczy też organizuje.

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    pierwsza rzecz ewolucja... lepiej przystosowani to znaczy lepsi... bo nie sztuka jest upasc w poczucu wyzszosci ale sztuka jest przezyc...
    Jak rozumiem - morderca jest lepszy od ofiary?

pokaz mi skuteczna monarchie w kraju uprzemyslowionym z jakimis 20-30 milionami mieszkancow... w ktorej to krol jest panem zycia i smierci swoich mieszkancow, a im sie zyje dostanie i sa szczesliwi iz ktos z dnia na dzien moze zdecydowac o ich byc albo nie byc kiedy nie ma instancji odwolawczej... bo demokracja jaka jest taka jest, ale daje ludziom mniejsza lub wieksza mozliwosc odwolawcza od decyzji rzadzacych... dyktatura nie daje praktycznie zadnych...
    Jak zawsze - pomieszanie z poplątaniem. Przykłady takich dyktatur są jasne - Chile (już zaczeli demokratycznie to rozwalać), Tajwan, Hong-Kong przed przyłączeniem do Chin. Ilości mieszkańców nie sprawdzam, bo nie widzę w tym sensu. Ba, Chiny też powoli dopasowują się do tego modelu. A twoja wiara w instytucje odwoławcze jest wprost kuriozalna i nawet nie wymaga komentarza.

wraz ze wzrostem skali zmniejsza sie elastycznosc kazdego ukladu bez wzgledu na to czy to system gospodarczy czy organizacja spoleczna... a wraz ze zmniejszeniem sie elastycznosci spada zdolnosc reagowania na zmiany i raz obrany zly kierunek lub nagla zmiana w otoczeniu powoduje to iz male spoleczenstwa czy struktury gospodarcze sa w stanie szybciej i skuteczniej reagowac na zmiany... dlatego wlasnie lawiej zreformowac i zarzadzac gospodarka w malych krajach... i tylko to jest pisane co powinenes bardzo dobrze rozumiec... chyba ze wolisz dalej uprawiac demagogie
    Prawdą jest, że dużą firmą trudniej zarządzać i jest mniej elastyczna, ale ja nie proponuje tworzenia dużych firm! Twój argument jest skierowany przeciwko dużym gospodarkom planowym! Właśnie wolny rynek polega na tym, że gospodarka jako całość nie stanowi całego układu i każda część reaguje osobno. Nikt po prostu nie zarządza gospodarką. Prawdą jest, że trudniej jest obalić socjalizm w dużym kraju, niż w małym, dlatego lepiej sobie z tym poradziły małe kraje... Ale przeinaczeniem faktów jest założenie, że wolny rynek lepiej działa w małych krajach. Można najwyżej przypuszczać, że to socjalizm lepiej działa w małych - bo jeszcze da się tym jakoś zarządzać...

A od kiedy to tak nie jest
    Od grudnia. Jakie pytanie, taka odpowiedź.

I ja temu nie przecze, tylko sie Ciebie pytam ile (w %) bylo monarchii polaczonych z niewola, a ile demokracji. Jak narazie nie odpowiedziales
    Demokracji prawie 100%, monarchii mniej

zgadzam sie z Toba, i to w 100%, o ile spelnione jest jedno zalozenie: ze pan i wladca jest dobry (czyt. nie kocha wladzy, ale czuje przed nia respekt i odpowiedzialnosc, ze jej nie wykorzystuje, ze zna sie na tym co robi, i ze ma sluszne poglady....no i na koniec: ze potrafi pogodzic sie, ze on tez jest nieomylny).
    O to mi tylko chodzi

A tego NIKT Ci nie zagwarantuje, i wlasnie dlatego uwazam, ze demokracja jest lepsza: bo nie wiaze sie z nia az tak duze ryzyko, na jakie jest narazony kraj rzadzony przez idiote (opis podawalem w jednym z poprzednich postow).
    Nie wiem, w jaki sposób gwarantuje to demokracja... Z reguły widzę, że odsetek idiotów przy władzy jest dużo większy, vide bieżący rząd.

wiec Ty, jako zwolennik upru powinienes znac ich pomylki, ale jak widac o nich nie wspominasz, nawet jak sie o nie pytam
    Ale po co mam pisać o ich pomyłkach? Przecież to bez sensu.

oj chyba teraz nie to chciales osiagnac
    Właśnie to - żebyś zobaczył, że są te różnice poglądów.

A czy przypadkiem to nie ktorwin kiedys pisal, iz nie ma go w sejmie, bo nie rwie sie do koryta jak cala reszta? Chyba jednak to byl korwin, jak widac tylko krowa nie zmienia pogladow
    A można to nazwać rwaniem się? Co powinien wg Ciebie zrobić - siedzieć i gadać, czy próbować zmieniać sytuację?

Cytat Zamieszczone przez nastier Zobacz posta
    sugerujesz organizację przez Korwina przewrotu w celu likwidacji koryta?
    No to byłoby najlepsze
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Idac twoim tokiem rozumowania mozna dojsc do wniosku, ze na swiecie sa tylko osobniki z ostatniego szczebla konsumpcji (drapiezcy 3rzedu czy cos takiego, z biologii najlepszy nie bylem, ale wiem ze jest cos takiego)
    Jak zawsze - pomieszanie z poplątaniem. Przykłady takich dyktatur są jasne - Chile (już zaczeli demokratycznie to rozwalać), Tajwan, Hong-Kong przed przyłączeniem do Chin. Ilości mieszkańców nie sprawdzam, bo nie widzę w tym sensu. Ba, Chiny też powoli dopasowują się do tego modelu.
    O Chile juz mowilismy, tam wcale nie bylo tortur i przesladowan Sam tak napisales, a ze to wierutna bzdura to juz inna sprawa

A twoja wiara w instytucje odwoławcze jest wprost kuriozalna i nawet nie wymaga komentarza.
    Patrz: sprawa pani Alicji Tysiąc, w tym wypdaku twoje rozumowanie prosi sie o komentarz, bo go po prostu nie moge zrozumiec
    Od grudnia. Jakie pytanie, taka odpowiedź.
    To zapraszam na kurs ekonomii Przydal by Ci sie
    Demokracji prawie 100%, monarchii mniej
    To pokaz mi kraj z wladca absolutnym bez niewolnictwa/albo nawet przesladowan, w skali ostatnich....100lat. (Pomijam okresy wojen miedzypanstwowych).

Nie wiem, w jaki sposób gwarantuje to demokracja... Z reguły widzę, że odsetek idiotów przy władzy jest dużo większy, vide bieżący rząd.
    I jak zauwazyles zaden z tych idiotow nie jest w stanie przeforsowac swoich najgorszych pomyslow, a jak ma same zle to i tak mu nie wszystkie przechodza przez glosowania...KIEDY TO ZAUWAZYSZ?

Ale po co mam pisać o ich pomyłkach? Przecież to bez sensu.
    Stwierdzilem, ze zwolennicy skrajnych partii sa bezgranicznie zapatrzeni na liderow i traktuja ich bezkrytycznie, a Ty wlasnie mi to potwierdzasz, gdyz po raz 3 migasz sie od odpowiedzi na pytanie w jakim stopniu i gdzie nie zgadzasz sie z Korwinem
    Właśnie to - żebyś zobaczył, że są te różnice poglądów.
    Problem w tym, ze u Ciebie ich nie widze

A można to nazwać rwaniem się? Co powinien wg Ciebie zrobić - siedzieć i gadać, czy próbować zmieniać sytuację?
    Starac sie przekonac ludzi ze ma racje, tak jak Ty robisz to teraz? Nie odnosisz wrazenia ze sie zeszmacil w tej sytuacji (podobnie jak Miller)?

No to byłoby najlepsze
    I sie przekonasz ze do tego nie dojdzie, ale o tym to pogadamy przed nastepnymi wyborami
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Idac twoim tokiem rozumowania mozna dojsc do wniosku, ze na swiecie sa tylko osobniki z ostatniego szczebla konsumpcji (drapiezcy 3rzedu czy cos takiego, z biologii najlepszy nie bylem, ale wiem ze jest cos takiego)
    Nie rozumiem wynikania. Poza tym - tam nie było rozumowania, tylko kpina z rozumowania Skippera i jego wiary w ewolucję etyki.

O Chile juz mowilismy, tam wcale nie bylo tortur i przesladowan Sam tak napisales, a ze to wierutna bzdura to juz inna sprawa
    Bzdurą są podane liczby, komuniści byli prześladowani, zwłaszcza ci, co podkładali bomby. Pinochet jednak był na tyle nierozsądny, że większość wydalił z kraju, zamiast zatrzymać w więzieniach. Z tego powodu - porozjeżdzali się po świecie i w różnych lewackich gazetach pisali, jak im tam źle było.

Patrz: sprawa pani Alicji Tysiąc, w tym wypdaku twoje rozumowanie prosi sie o komentarz, bo go po prostu nie moge zrozumiec
    Ale co takiego w sprawie tej hochsztaplerki? Że wyłudziła sądownie kasę? Poważnie: jest oczywiste, że apelacja może zmienić wyrok na słuszny. Równie oczywiste jest, że może zmienić wyrok na gorszy! (choćby sprawa M. Jurczyka). Przecież prawo do odwołania mają obie strony. Jeśli uznamy, że sądy odwoławcze są nieomylne, to po co nam sądy pierwszej instancji? Zawsze ktoś podejmuje decyzję ostateczną, od której nie ma odwołania. Obojętnie po ilu etapach to się odbędzie...

To zapraszam na kurs ekonomii Przydal by Ci sie
    Socjalistycznej czy prawdziwej? Bo o prawdziwej wiem sporo, o socjalistycznej może rzeczywiście niewiele.

To pokaz mi kraj z wladca absolutnym bez niewolnictwa/albo nawet przesladowan, w skali ostatnich....100lat. (Pomijam okresy wojen miedzypanstwowych).
    No to Chile - skoro pomijasz okresy wojen. Hong-Kong pewnie też, choć nie znam szczegółów. Dobre przybliżenie stanowi Lichtenstein. A teraz podaj mi kraj demokratyczny bez prześladowań

I jak zauwazyles zaden z tych idiotow nie jest w stanie przeforsowac swoich najgorszych pomyslow, a jak ma same zle to i tak mu nie wszystkie przechodza przez glosowania...KIEDY TO ZAUWAZYSZ?
    To jest oczywiste Oznacza to, że demokracja powoli ześlizguje się w stronę socjalizmu. A demokratyczna naprawa systemu jest prawie niemożliwa.

Stwierdzilem, ze zwolennicy skrajnych partii sa bezgranicznie zapatrzeni na liderow i traktuja ich bezkrytycznie, a Ty wlasnie mi to potwierdzasz, gdyz po raz 3 migasz sie od odpowiedzi na pytanie w jakim stopniu i gdzie nie zgadzasz sie z Korwinem
    Podałem jeden przykład - więcej nie mam zamiaru, bo nie widzę sensu. Trudno, żebym w kampanii wyborczej próbował dowodzić, że JKM się myli, nie? Dziwnie trochę reagujesz - mówiłeś, że nie chodzi o mnie, tylko o ogół - pokazałem Ci ogół, to teraz czepiasz się mnie. Niezbyt elegancki sposób dyskutowania.

Starac sie przekonac ludzi ze ma racje, tak jak Ty robisz to teraz? Nie odnosisz wrazenia ze sie zeszmacil w tej sytuacji (podobnie jak Miller)?
    Przecież stara się Ale poza sejmem nic nie osiągnie. Nie wiem, na czym miało polegać zeszmacenie - że kandyduje do sejmu razem z Giertychem? Giertych kiedyś już startował z list UPR. A może to Liga się zeszmaciła?

I sie przekonasz ze do tego nie dojdzie, ale o tym to pogadamy przed nastepnymi wyborami
    Miałem na myśli przewrót wojskowy. Korwin już jedną aferę w parlamencie zrobił w swojej karierze (mając do dyspozycji 3 głosy) - otóż uchwała lustracyjna (która zatrzęsła całym sejmem) była jego autorstwa - http://pl.wikipedia.org/wiki/Uchwa%C5%82a_lustracyjna Nie wiadomo, czy w tym sejmie coś osiągnie, jeśli wejdzie... Na to są małe szanse - ale sam pisałeś, że w demokracji właśnie tak jest i nazwałeś to zaletą...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak jak pisalem wczesniej: ta dyskusja nie ma sensu. Jestem osoba, ktora zna tylko wyimaginowana ekonomie nauczana przez jeden wielki uklad. Jestem manipulowany przez media. Wierze w bzdury o torturach w Chile. Uwazam ze zlo nad ktorym mam jakies szanse zapanowac jest lepsze od zla nad ktorym panowac nie moge (demokracja/monarchia). Nie rozumiem, jak mozna za przyklad typowej monarchii brac panstwa, gdzie liczba obywateli nie przekracza 1mln. Wierze w to, ze sady w znakomitej wiekszasci spraw oglaszaja sluszne wyroki...ehh jestem niereformowalny A przy okazji chyba nienormalny skoro mam wrazenie, ze to Ty sie mylisz a ja mam racje

PS. Za osobiste odniesienie przepraszam, ale jak czytam (w moim mniemaniu) tak idiotyczne argumenty i stwierdzenia to sie nadziwic nie moge jak ktos moze w cos takiego wierzyc, i nawet czytajac oczywiste (znow moim zdaniem) prawdy isc w zaparte. Na tym koniec z mojej strony, nie chce mi sie tego kontynuowac, nabilismy razem kilkadziesiat postow i dalej jeden o drugim mysli ze w tej dziedzinie pogladow ten drugi jest slepy na oczywiste argumenty.
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 30-09-2007 o 15:33
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Uwazam ze zlo nad ktorym mam jakies szanse zapanowac jest lepsze od zla nad ktorym panowac nie moge (demokracja/monarchia).
    Wierzysz w to? Prędzej dogadasz się z królem, niż zmienisz coś w głosowaniu

Nie rozumiem, jak mozna za przyklad typowej monarchii brac panstwa, gdzie liczba obywateli nie przekracza 1mln.
    Sprawdzałeś, ile ludzi jest w Chile czy tylko to tak powtarzasz?
    Wierze w to, ze sady w znakomitej wiekszasci spraw oglaszaja sluszne wyroki...
    Nie przecze - ale po co wtedy apelacja, hę?

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

i zobacz jakie bzdury piszesz a najgorsze ze jeszcze z tego bardzo dumny jestes... byle czegos dowiesc... jak kaczynski doslownie

Jak zawsze - pomieszanie z poplątaniem. Przykłady takich dyktatur są jasne - Chile (już zaczeli demokratycznie to rozwalać), Tajwan, Hong-Kong przed przyłączeniem do Chin. Ilości mieszkańców nie sprawdzam, bo nie widzę w tym sensu. Ba, Chiny też powoli dopasowują się do tego modelu. A twoja wiara w instytucje odwoławcze jest wprost kuriozalna i nawet nie wymaga komentarza.
    Tomek zachlysnales sie tym chile, chwilowo nie mam na tyle srodkow ale jak sie odkuje kupie ci wycieczke do chile bys mogl pogadac z ludzmi tam zyjacycmi szczegolnie tymi ktorym wymordowano czlonkow rodzin czy to aby napewno tak super bylo jak Ty uwazasz... moze jak zajrzysz w oczy tych ludzi, odwiedzisz groby ofiar, dojdziesz do wniosku ze to jednak moze za wysoka cena byla na to co osiagnieto oi mozna bylo to zrobic mniejszym kosztem spolecznym... bo Ty moj drogi ciagle zapominasz o ludziach, a ludzie to nie maszyny pamietaj o tym... btw hong-kong nalezal do UK gdybys nie pamietam a nie przypominam sobie by tam byla dyktatura czy chocby monarchia majaca rzeczywisty wplyw na polityke imperium...

Prawdą jest, że dużą firmą trudniej zarządzać i jest mniej elastyczna, ale ja nie proponuje tworzenia dużych firm! Twój argument jest skierowany przeciwko dużym gospodarkom planowym! Właśnie wolny rynek polega na tym, że gospodarka jako całość nie stanowi całego układu i każda część reaguje osobno. Nikt po prostu nie zarządza gospodarką. Prawdą jest, że trudniej jest obalić socjalizm w dużym kraju, niż w małym, dlatego lepiej sobie z tym poradziły małe kraje... Ale przeinaczeniem faktów jest założenie, że wolny rynek lepiej działa w małych krajach. Można najwyżej przypuszczać, że to socjalizm lepiej działa w małych - bo jeszcze da się tym jakoś zarządzać...
    komus innemu to bym napisal iz czytanie ze zrozumieniem sie klania... Tobie napisze iz na sile sie nie chcesz z godzic z czyms oczywistym bo to nie Twoj argument wiec z definicji jest zly ale Tomus gospodarka wbrew Twoim oczekiwaniom sie zarzadza fantasto moze nie bezposrednio ale posrednio zawsze... chocby poprzez polityke podatkowa czy i nie pros mnie o tlumaczenie w jaki sposob bo tyle a nawet znacznie wiecej rozumu masz by to wiedziec...
    kraj to tez firma pamietaj o tym i masz do ogarniecia potezne zasoby ludzkie ktore niekoniecznie chca wyrzeczen bo jakiemus uzurpatorowi sni sie utopia...

a chile rowniez poszlo w strone demokracji bo taka jest naturalna kolej rzeczy czy ci sie to panie Golinski podoba czy tez nie i daj juz spokoj z ta demagogia
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    i zobacz jakie bzdury piszesz a najgorsze ze jeszcze z tego bardzo dumny jestes... byle czegos dowiesc... jak kaczynski doslownie
    To akurat twoje zdanie, sam napisałeś, że ten co przeżyje jest lepszy. Ale nie widzisz oczywiście sprzeczności...

Tomek zachlysnales sie tym chile, chwilowo nie mam na tyle srodkow ale jak sie odkuje kupie ci wycieczke do chile bys mogl pogadac z ludzmi tam zyjacycmi szczegolnie tymi ktorym wymordowano czlonkow rodzin czy to aby napewno tak super bylo jak Ty uwazasz... moze jak zajrzysz w oczy tych ludzi, odwiedzisz groby ofiar, dojdziesz do wniosku ze to jednak moze za wysoka cena byla na to co osiagnieto oi mozna bylo to zrobic mniejszym kosztem spolecznym...
    Jasne, jak znajdę kasę, to wyślę Cię do USA, popatrzysz w oczy rodzin ofiar IIWŚ, pomyślisz, czy był sens, żeby USA brały udział w tej wojnie, może można było to inaczej rozwiązać... W końcu Hitler to był postępowy socjalista... Piszesz jakieś smętne, nostalgiczne teksty bez większego sensu.

bo Ty moj drogi ciagle zapominasz o ludziach, a ludzie to nie maszyny pamietaj o tym...
    A kto mi zarzucał jeszcze parę postów wyżej nadmierny humanitaryzm?

btw hong-kong nalezal do UK gdybys nie pamietam a nie przypominam sobie by tam byla dyktatura czy chocby monarchia majaca rzeczywisty wplyw na polityke imperium...
    To odśwież pamięć, przypomnij mi kiedy w Hong-Kongu były wybory? Kogo wybrano?

komus innemu to bym napisal iz czytanie ze zrozumieniem sie klania... Tobie napisze iz na sile sie nie chcesz z godzic z czyms oczywistym bo to nie Twoj argument wiec z definicji jest zly
    Fajnie piszesz.
    ale Tomus gospodarka wbrew Twoim oczekiwaniom sie zarzadza fantasto moze nie bezposrednio ale posrednio zawsze... chocby poprzez polityke podatkowa czy i nie pros mnie o tlumaczenie w jaki sposob bo tyle a nawet znacznie wiecej rozumu masz by to wiedziec...
    W UE i innych krajach socjalistycznych - tak. W wolnych nie. Edukacja PRL-owska była znakomita - wbiła ci do głowy, że nie da się stworzyć wolnej gospodarki...

kraj to tez firma pamietaj o tym i masz do ogarniecia potezne zasoby ludzkie ktore niekoniecznie chca wyrzeczen bo jakiemus uzurpatorowi sni sie utopia..
    Socjalistyczny kraj - tak. Ale tylko socjalistyczny.

a chile rowniez poszlo w strone demokracji bo taka jest naturalna kolej rzeczy czy ci sie to panie Golinski podoba czy tez nie i daj juz spokoj z ta demagogia
    Jasne, wszystko się psuje Prawo wzrostu entropii. I jest duża szansa, że z tego powodu cywilizacja białego człowieka wyginie. Biologicznie.

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wierzysz w to? Prędzej dogadasz się z królem, niż zmienisz coś w głosowaniu
    No dlaczego caly czas mnie prowokujesz do odpowiedzi?
    Predzej zmienie wladze w wyborach niz krola w zamachu stanu.
    Sprawdzałeś, ile ludzi jest w Chile czy tylko to tak powtarzasz?
    Akurat chile nie bylo za czasow pinocheta krajem, w ktorym chcialbym mieszkac, wole juz dzisiejsza polske.
    Nie przecze - ale po co wtedy apelacja, hę?
    Bo nikt nie jest nieomylny, nawet sedzia, wiec apelacja jest po to, aby zweryfikowac wyrok, ktory i tak z reguly zostaje utrzymany.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Predzej zmienie wladze w wyborach niz krola w zamachu stanu.
    Owszem, na gorszą lub taką samą. Np. teraz na PO. I to nie ty zmienisz, tylko miliony ludzi razem. Ty jesteś w tym procesie zupełnie zbyteczny i gdybyś miał inne zdanie - nic by się nie stało.

Bo nikt nie jest nieomylny, nawet sedzia, wiec apelacja jest po to, aby zweryfikowac wyrok, ktory i tak z reguly zostaje utrzymany.
    Sędzia sądu apelacyjnego też się myli. Może nawet zepsuć dobry wyrok. I co? Jak rzucasz dwa razy kością - to nie ma statystycznie reguły, że na drugiej będzie więcej niż na pierwszej... Równie dobrze można pierwszą nie rzucać, jeśli liczy się wynik z drugiej.

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 79 z 109 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów