Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
Velwia dla mnie EOT zenujacy jest poziom Twojej argumentacji... tym bardziej iz piszesz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia
Gwoli ścisłości:Velvia-to od slajdu Fuji Velvia,którego najchętniej używam...
Żenujący poziom argumentacji? W którym punkcie? Wiesz,jak o czymś piszę to zazwyczaj wiem o czym mówię i nie przypisuj sobie wyłączności na "pojęcie".

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
z calym szacunkiem, ale upraszczasz i jeszcze obrazasz innych. pieprzac jeszcze smuty o jakichs gornolotnych ideach.
To mnie teraz zabiłeś kolego! Idea w polityce jest jak najbardziej wskazana i powiem wprost : dla mnie racja stanu Polski nie jest obojętna i rozumiem,że dla Ciebie patriotyzm to coś zupełnie innego?!? Obrażam innych? Możliwe,ale to tylko tych co sami siebie obrażają mówiąc "o jak mi źle w Polsce,więc gdzieś tam za granicą będzie mi na pewno lepiej,a wrócę dopiero wtedy, jak inni co zostali w kraju zrobią porządek po panowaniu pół wieku komuny".

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
z checia poczytam jak strzelasz canika, kiedy Ci przyjdzie za 2-3 lata wyjezdzac za granice do ciekawej pracy, do jakiejs fajnej szansy zyciowej, albo po prostu z dala od wk* biurokracji i ciasnoty umyslowej ludzi. bardzo jestem ciekaw jak zjesz to gowno, jesli Ci sie taka sytuacja przytrafi. czy wtedy tez przylozysz jednakowa miarke o prostocie iscie rodem z propagandy Kaczorow
Nie zdajesz sobie sprawy z tego,że w pełni świadomie nie wyjadę z Polski,a to tylko dlatego,że tutaj jest moja rodzina i moja ojczyzna,więc może zabrzmi to dla niektórych,w tym Ciebie, górnolotnie,ale wolę pracować na dobrobyt własnego kraju! Z drugiej strony sam sobie stworzyłem życiową szansę we własnym kraju, całkowicie zdając sobie sprawę z ciasnoty umysłowej innych i wszechobecnej biurokracji,więc do jedzenia jakiegoś gówna nie przymierzam się. A pod kątem Kaczorów to wolałbym,żebyś nie podsuwał mi tego dania,bo w nim nie gustuję,więc daruj sobie ( i mi ) takie menu. Tytułem wyjaśnienia to zagłosuję na PO,nie dlatego,że są idealni,ale dlatego,że w moim przekonaniu mogą (wg mnie mają największe szanse) podnieść kraj z takiego właśnie marazmu.

I wolałbym dla przykładu pracować we Wrocławiu niż w Breslau ...