Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    A taki sku*wysyn co nie płaci kilka lat, i teraz zaczyna nagle regularnie placic, zeby kupic mieszkanko za złotówke to sie mu należy?
    Takiemu sie nie nalezy i mysle, kazdy wniosek bedzie indywidualnie rozpatrywany. Tzn. mam taka nadzieje.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Takiemu sie nie nalezy i mysle, kazdy wniosek bedzie indywidualnie rozpatrywany. Tzn. mam taka nadzieje.
    Musze Cie zmartwić bo nie... mój ojciec pracuje w społdzielni w moim mieście i... nic na to nie można zrobić chociaz żal oddawać mieszkanie takiemu szmaciarzowi. Tu własnie jest niedorobienie tej ustawy. Gdyby to odemnie zalezało z 40% ludzi z mojego bloku bym wywalił na zbity ryj. A dlaczego? Przykład, rodzina, patologia jak cholera, starzy alkoholicy, dziewczyna w wieku 18 lat zachodzi w ciąze, synek jest łysy i ma swastyke na łapie, ojciec dziecka mieszka z nimi oczywiscie. I sie okazało, ze zadłuzenie ponad 10k zł ( dziesięc tysiecy złotych ) i nie mozna eksmitować to zaraz sie wycwanili i wymienili okna i już 'teoretycznie płacą'. I to mnie najbardziej boli, ze osoby, ktore najmniej zasługuja na takie mieszkanie własnie je dostaną.

A tak wogóle to zauważyłem wzrost debilizmu w naszym społeczeństwie, i to zaczyna byc jakims zjawiskiem powszechnym. Ale do rzeczy, facet, jeden z moich sąsiadów ma ponad 2k zł emerytury, żona pracuje w UM i też zarabia z 3k.... i wszystko niby ładnie. Ale odpierdzielili sobie chałpe, remonty w trzy **** i wogóle, a jarać fajki beda na klatce, bo po co maja sobie smrodzić w chałpie. Kolejny przykład tej samej rodziny, abonament kablowki kosztuje z 45 zł, a on będzie kradł bo mu szkoda. Nawet własne gówno zje.

A to niektóre rzeczy... są i lepsze cukierki.
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Uprawnienia umieszczania postów