Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Angry nowy wymysl rzadowych blaznow.

podepne sie tutaj, zeby nie zasmiecac forum )) mysle, ze godne uwagi, bo to dotyczy kazdej kobiety a wiec rowniez Waszych zon i dziewczyn jako przyszlych matek.

http://wiadomosci.onet.pl/1522454,11,item.html

jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    podepne sie tutaj, zeby nie zasmiecac forum )) mysle, ze godne uwagi, bo to dotyczy kazdej kobiety a wiec rowniez Waszych zon i dziewczyn jako przyszlych matek.

http://wiadomosci.onet.pl/1522454,11,item.html

jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.
    Polityka prorodzinna w wydaniu naszego rządu

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    Jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.
    Ja z moją panną też już postanowiliśmy, że nasze dzieci nie będą miały przyjemności dorastać w pl.

Po ostatnich jazdach u dentysty, gdzie się przekonałem że nawet młode pokolenie lekarzy zaczyna tak samo kombinować i krętaczyć jak te stare pryki. Także gadka, że szansą dla polski jest młode 'świeże' pokolenie mnie tam jakoś od tego czasu nie przekonuje. Ale to moje zdanie.

Uprawnienia umieszczania postów