Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Niemcy też mają problem z ingerencją religii w życie państwa http://www.eurojihad.org/Article8478.html
    To jest problem islamu a nie niemiec. Kazdy religie wybiera dobrowolnie, wiedziala na co sie godzi skoro "W Koranie jest napisane, że mężczyzna ma prawo bić kobietę" - to ze tak powiem choc zabrzmi to okrutnie - jej problem.

Edit:
    U nas dla odmiany niedawno sad chcial skazac (czy tez moze i skazal, nie wiem jak to sie skonczylo) pewnego roma, ktory wspolzyl ze swoja 14-sto letnia malzonka. Skora dla ich "kultury" jest to rzecz naturalna to jakim prawej ktos w ich zycie ingeruje?
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 22-03-2007 o 19:36

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    U nas dla odmiany niedawno sad chcial skazac (czy tez moze i skazal, nie wiem jak to sie skonczylo) pewnego roma, ktory wspolzyl ze swoja 14-sto letnia malzonka. Skora dla ich "kultury" jest to rzecz naturalna to jakim prawej ktos w ich zycie ingeruje?

dostal 8 miesiecy w zawiasach na 3 lata (chyba). sedzia uwzglednil, ze to rom i taka jest ich kultura. a zona ma obecnie 18 lat.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    dostal 8 miesiecy w zawiasach na 3 lata (chyba). sedzia uwzglednil, ze to rom i taka jest ich kultura. a zona ma obecnie 18 lat.
    No widzisz, nie taka zla ta Polska jak DoMiNiQuE ja maluje :grin:

Uprawnienia umieszczania postów