Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 21 z 81 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Domyślnie "Pocałujcie mnie w dupę, pajace!"

Pocałujcie mnie w dupę, pajace! - taki odautorski komentarz
    dodał do swojego oświadczenia lustracyjnego prof. Jan Turulski
    z Instytutu Chemii Uniwersytetu w Białymstoku - podaje portal Gazeta.pl

http://wiadomosci.onet.pl/1520374,11,item.html

:-)

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

PiS to nam załatwi przeczyszczenie bez mojego udziału :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Angry nowy wymysl rzadowych blaznow.

podepne sie tutaj, zeby nie zasmiecac forum )) mysle, ze godne uwagi, bo to dotyczy kazdej kobiety a wiec rowniez Waszych zon i dziewczyn jako przyszlych matek.

http://wiadomosci.onet.pl/1522454,11,item.html

jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    podepne sie tutaj, zeby nie zasmiecac forum )) mysle, ze godne uwagi, bo to dotyczy kazdej kobiety a wiec rowniez Waszych zon i dziewczyn jako przyszlych matek.

http://wiadomosci.onet.pl/1522454,11,item.html

jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.
    Polityka prorodzinna w wydaniu naszego rządu

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    Jako podsumowanie moge tylko napisac, ze dobrze, ze moje dziecko urodzi sie poza Polska i glupota polskich politykow go nie dosiegnie.
    Ja z moją panną też już postanowiliśmy, że nasze dzieci nie będą miały przyjemności dorastać w pl.

Po ostatnich jazdach u dentysty, gdzie się przekonałem że nawet młode pokolenie lekarzy zaczyna tak samo kombinować i krętaczyć jak te stare pryki. Także gadka, że szansą dla polski jest młode 'świeże' pokolenie mnie tam jakoś od tego czasu nie przekonuje. Ale to moje zdanie.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Spoko, cyrk to sie dopiero zacznie. Slyszeliscie o nowej partii Chrzescijansko-Konserwatywnej?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

nie będę wchodził w kwestie intencji politycznych takich planów, ale uważam, że to akurat dobrze jeśli się coś w tej sprawie zrobi. Nie jest żadną tajemnicą, że poród przez cesarkę ma nagatywne implikacje dla dziecka. Dodatkowo koszt cesarki w szpitalu to koszt zabiegu, a później jeszcze trzeba taką pacjentkę dłużej przetrzymać w szpitalu - co kosztuje nas wszystkich więcej i w obecnej formie jest IMHO nieprawidłowe.

Istnieją takie formy pomocy kobietom jak np. poród w znieczuleniu.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    nie będę wchodził w kwestie intencji politycznych takich planów, ale uważam, że to akurat dobrze jeśli się coś w tej sprawie zrobi. Nie jest żadną tajemnicą, że poród przez cesarkę ma nagatywne implikacje dla dziecka.
    W ogolnosci tak, ale nie regulowane w taki sposob... Zle nikomu nie zycze, ale jakby Ci lekarze kiedys w sytuacji awaryjnej powiedzieli, ze "skonczyl nam sie przydzial cesarek na ten rok, musimy wyciagac naturalnie" to inaczej bys na to spojrzal Wiem ze to bez sensu... ale to chyba w Polsce nie jest przeszkoda zeby tak sie zdarzylo, co?

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

nie będę wchodził w kwestie intencji politycznych takich planów, ale uważam, że to akurat dobrze jeśli się coś w tej sprawie zrobi. Nie jest żadną tajemnicą, że poród przez cesarkę ma nagatywne implikacje dla dziecka. Dodatkowo koszt cesarki w szpitalu to koszt zabiegu, a później jeszcze trzeba taką pacjentkę dłużej przetrzymać w szpitalu - co kosztuje nas wszystkich więcej i w obecnej formie jest IMHO nieprawidłowe.

Kuba akurat jestem bardzo zainteresowana tym tematem, bo za miesiac czeka mnie wydanie na swiat potomka. nie wiem w jaki sposob to sie odbedzie ale mam nadzieje, ze lekarze podejma decyzje najlepsza dla mnie i mojego dziecka.
    przeciez nie zawsze chodzi o cc na zyczenie. w wiekszosci przypadkow jest to podyktowane bezpieczenstwem dziecka. Kuba wiesz mi lepszy porod przez cc niz porod naturalny a przy uzyciu "kleszczy".

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

poród w znieczuleniu jest jeszcze gorszy jak cesarka i stanowi wieksze zagrozenie... ale pomijajac juz wszystko... widze lubisz nie tylko decydowac o tym jak wyglądac ma rzeczywistosc miejscowosci oddalonej kilkaset km od Ciebie ale równiez o tym jak mają zyc i rodzic kobiety talib?
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Strona 21 z 81 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów