Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
I tymze katem jest akurat lekarz. Co w tym zlego? Jaki jest cel zatrudniania kolejnej osoby?
No nie może. Lekarze są specjalną profesją najwyższego zaufania. Zaufanie to jest konieczne, inaczej nie ma szans na przeprowadzenie żadnego zabiegu. Lekarze poddawani są silnej indoktrynacji mającej na celu uwarunkowanie ich do ratowania życia - w tym sensie nie są normalni (w pozytywnym sensie - nie ma nic gorszego niż normalny człowiek). Zmuszanie takich ludzi do mordowania zarówno niszczy to zaufanie, jak i skrzywia psychicznie lekarza. Nie miałbym być ochoty operowany przez człowieka, który również potrafi z zimną krwią mordować.

Tak, zwlaszcza jak np jestes calkowicie sparalizowany i jedynie mozesz poruszac oczami, albo jestes nieprzytomny, ale wczesniej za zycia przygotowales dyspozycje, ze nie chcesz byc w takiej sytuacji ratowany.
Wcześniejsze dyspozycje nie są wiążące, ani weryfikowalne. Zawsze istnieje możliwość, że człowiek zmienił zdanie i zostałby najzwyczajniej zamordowany. Jak potrafi jakkolwiek przekazać swoją opinię - może się zabić - to tylko kwestia prostej technologii. Zresztą - nie mam nic przeciwko, żeby ktoś mu pomógł - np. kat, albo Ty.

Ale Twoja wersja jest nierealna (oczywiscie o ile wszyscy ww beda mieli zawiedzione miny)
Poprzednia też jest nierealna Co gorsza - poprzednia jest nieciekawa.

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
Pol zartem pol serio to bylo.
Co do przegladania informacji najbardziej mi pasuje ostatnio
www.dziennik.pl [...]
NO i co najwazniejsze dawkowanie informacji wydaje mi sie najbardziej obiektywne.
Ta gadzinówka?

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
Wybacz, ale JR Nowak, jako naczelny ideolog Radia Maryja, nie jest dla mnie żadnym autorytetem.
Naczelnym ideologiem Radia Maryja jest Chrystus.
Obecność wyłącznie w takich mediach jak wspomniane wcześniej RM, Telewizja "Trwam" czy "Nasz Dziennik", wykładanie w szkole księdza Rydzyka świadczą raczej o pewnym skrzywieniu umysłowym.
Skoro przyjmujesz taki poziom dyskusji, to pewnie się nie obrazisz, jak powiem, że wypowiadanie takich opinii również świadczy o pewnym skrzywieniu umysłowym.

Zresztą najlepiej o nim świadczą jego publikacje; ze swojego antysemityzmu powinien się leczyć!
Jak za Stalina? Wrogów politycznych do psychuszek?

A żeby było śmieszniej, to "Wprost" niedawno podał, że "według akt zgromadzonych w IPN Nowak był zarejestrowany jako kontakt operacyjny SB"
A IPN powiedział, że to bzdura