Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 84 z 109 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Tu nie ma co poprawiać. Używasz niezdefiniowanych operacji albo zdefiniowanych na niewłaściwych obiektach. Ale wiem, co chciałeś napisać. Niestety - wciąż w tym nie będzie znaczenia.
    Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

IMO z punktu widzenia celu debaty (agitacja wyborcza) nie znacznie a jednak wygrał Kaczor. Rzucał liczbami (18% spadła przestepczość), odwoływał sie do "soli tej ziemi" w opozycji do elit, mówił , że nie bedzie Polska na kolanach przed UE kleczeć itd itp. I do ogółu wyborców jestem przekonany, ze to trafiło.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Jak to niezdefiniowanych? Mozesz zamiast jakosci obliczen podstawic jakosc wydawanych wyrkow (dobry/zly) i po klopocie. Ale Ty dalej bedziesz pisal swoje
    Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Bhard tyle ze jakby sie mlody nie mylil w dzialaniach ktorych nie potrafi przeprowadzic to ogolnie ma racje...
    Tomasz na sile chce udowodnic ze instancyjnosc sadow jest bez sensu... powinna byc jedna instacja ktora orzeka wyroki ostateczne bo w jego zalozeniu ilosc bledow moze byc powtorzona ponownie wiec orzekanie ponowne nie ma sensu..... zupelnie nie widzac analogi w przypadku badan naukowych gdzie rowniez potwierdza sie wyniki badan by miec pewnosc ze wyniki sa wlasciwy nim sie oglosi je ostatecznie...

wiesz tak dualistyczny poglad swiadczy o ciezkiej niespojnosci intelektualnej i zadna demagogia tego nie zmieni....

nie wykazanie bledow rozumowania z ich wytlumaczeniem jest conajmniej niegrzeczne, bo gadanie zywcem wyjete z dnia swira typu "moja racja jest mojsza jak twojsza" bez przeprowadzenie dokladnego dowodu i wytlumaczenia wyniku to nie argumentacja a demagogia...
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 02-10-2007 o 10:35
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    Bhard tyle ze jakby sie mlody nie mylil w dzialaniach ktorych nie potrafi przeprowadzic to ogolnie ma racje...
    Ja myślę, że to temat (w oderwaniu nawet od bieżącej od polityki) na spokojniejszą rozmowę... Niestety, nie mogę sobie teraz pozwolić na przyjemności.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Kolego, szanuj się. Stosujesz uparcie, mimo sugestii, operator sumy mnogościowej do skalarów. Z niewiadomych przyczyn, algebrę zbiorów nazywasz logiką i niepotrzebnie zupełnie atakujesz Tomasza - nie dziw się więc, że nie ma zapału poprawiać Twojej teorii.
    Tomasz po prostu nie wykazal bledu, ktory mi zarzucil
    Ta algebra zbiorow jest tautologia, wiec wydaje mi sie ze moge mowic tutaj o logice
    Poza tym operator sumy skalarow to jest takie 'o' wiszace w powietrzu, a 'u' to symbol sumy No i gdzie Ty tu widzisz skalary(Dolkadnie to nie u, tylko cos podobnego bez ogonka, ale takiego symbolu sie tutaj nie da uzyc z przyczyn technicznych)
    moze zaatakowalem Tomasza, ale z drugiej strony od kilkunastow postow tlumacze mu cos, co moim zdaniem, i wydaje mi sie ze zdaniem wiekszosci, jest rzecza dosc oczywista. Tomasz mowi ze jego zdaniem, a ja mowie ze logicznie patrzac. no i ja sie staram udowodnic swoja teze, a on odpisuje ze to nie to na co liczyl i ze to On dalej ma racje

BTW: tak poza wszystkim to na usprawiedliwienie swoich bledow napisze, ze nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 02-10-2007 o 14:26
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot
    No, wchodząc w dyskusję z Tomkiem to nie na takie rzeczy musisz być gotowy

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Żelazne zasady Kaczyńskiego :

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
    2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
    3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną
    4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
    5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
    6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.
    7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań
    8. Wprowadzimy szybko niższe podatki
    9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku
    10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa
    11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD
    12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję
    13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro)
    14. Zredukujemy administrację państwową
    15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Co za obłuda.

http://miasta.gazeta.pl/opole/1,69065,4546417.html

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Żelazne zasady Kaczyńskiego
    W ramach pracy domowej przeczytaj ten watek i policz ile razy juz ta lista sie pojawila .

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

wybawca?

fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Strona 84 z 109 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów