PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
IMO z punktu widzenia celu debaty (agitacja wyborcza) nie znacznie a jednak wygrał Kaczor. Rzucał liczbami (18% spadła przestepczość), odwoływał sie do "soli tej ziemi" w opozycji do elit, mówił , że nie bedzie Polska na kolanach przed UE kleczeć itd itp. I do ogółu wyborców jestem przekonany, ze to trafiło.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
EOS - conditio sine Kwanon...
Bhard tyle ze jakby sie mlody nie mylil w dzialaniach ktorych nie potrafi przeprowadzic to ogolnie ma racje...
Tomasz na sile chce udowodnic ze instancyjnosc sadow jest bez sensu... powinna byc jedna instacja ktora orzeka wyroki ostateczne bo w jego zalozeniu ilosc bledow moze byc powtorzona ponownie wiec orzekanie ponowne nie ma sensu..... zupelnie nie widzac analogi w przypadku badan naukowych gdzie rowniez potwierdza sie wyniki badan by miec pewnosc ze wyniki sa wlasciwy nim sie oglosi je ostatecznie...
wiesz tak dualistyczny poglad swiadczy o ciezkiej niespojnosci intelektualnej i zadna demagogia tego nie zmieni....
nie wykazanie bledow rozumowania z ich wytlumaczeniem jest conajmniej niegrzeczne, bo gadanie zywcem wyjete z dnia swira typu "moja racja jest mojsza jak twojsza" bez przeprowadzenie dokladnego dowodu i wytlumaczenia wyniku to nie argumentacja a demagogia...
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 02-10-2007 o 10:35
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Tomasz po prostu nie wykazal bledu, ktory mi zarzucil
Ta algebra zbiorow jest tautologia, wiec wydaje mi sie ze moge mowic tutaj o logice
Poza tym operator sumy skalarow to jest takie 'o' wiszace w powietrzu, a 'u' to symbol sumyNo i gdzie Ty tu widzisz skalary
(Dolkadnie to nie u, tylko cos podobnego bez ogonka, ale takiego symbolu sie tutaj nie da uzyc z przyczyn technicznych
)
moze zaatakowalem Tomasza, ale z drugiej strony od kilkunastow postow tlumacze mu cos, co moim zdaniem, i wydaje mi sie ze zdaniem wiekszosci, jest rzecza dosc oczywista. Tomasz mowi ze jego zdaniem, a ja mowie ze logicznie patrzac. no i ja sie staram udowodnic swoja teze, a on odpisuje ze to nie to na co liczyl i ze to On dalej ma racje
BTW: tak poza wszystkim to na usprawiedliwienie swoich bledow napisze, ze nigdy jeszcze problemu z zycia codziennego nie staralem sie rozpisac na czynnosci pierwsze z kwantyfikatorami, wiec mialem z tym pewien klopot![]()
Żelazne zasady Kaczyńskiego :
1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną
4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.
7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań
8. Wprowadzimy szybko niższe podatki
9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku
10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa
11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD
12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję
13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro)
14. Zredukujemy administrację państwową
15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
Co za obłuda.![]()
![]()
![]()
http://miasta.gazeta.pl/opole/1,69065,4546417.html