Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 51 z 109 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

te filmiki jeśli puszczone byłyby z zupełnie innym komentarzem zastępcy prokuratora generalnego można by wyciągnąc zupełeni inne wnioski.... filmiki można jeszcze pomontować, zmienić te daty w rogach ekranu itepe.... co nie oznacza że Kaczmarek i spółka mają czysto za paznokciami.... ale dalej nie wiemy kto był źródłem przecieku.... a poza tym co to za afera z tym odrolnieniem gruntu... ja znam dużo większe sprawy z ostatniego czasu które mogły by pretendować do afery roku...
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    o 12 w nocy? osobiście a nie przez telefon? czekając na niego 15 minut snując się po korytarzu?
    jaja sobie chyba ze mnie robisz..
    Sorry, mialem nieaktualne informacje, a o to w tym momencie nietrudno
    Jak widac opcja 2 sie sprawdzila
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Serio, lepiej by brzmiała notatka prasowa, że niedawno powołane przez rząd CBA odniosło kolejny sukces łapiąc kogoś tam, a po wnikliwym śledztwie prokuratury i przy niezbitych dowodach udało się skazać ministra takiego za to że był zaplątany w cośtam. WYSTARCZY TYLE! Wtedy czuł bym się bezpieczniej, bo widział bym, że działają i łapią przestępców.
    Dlatego właśnie napisałem że SLD i Michnik pomogli im w tym zadaniu, rzucając najcięższe możliwe oskarżenia i wywołując wojnę odbijającą sie szerokim echem po Europie. Słyszałeś co wczoraj powiedzieli prowadzący konferencję? Jest to nietypowa prezentacja, ale zostaliśmy zmuszeni posądzeniami i obawami o "pełzający zamach stanu".

Cytat Zamieszczone przez aptur
    Pozostają dwa pytania - skąd Kaczmarek wiedział o akcji CBA (nie miał prawa o tym wiedzieć) oraz po co pojechał najpierw do prezydenta.
    też niecierpliwie czekałem na ten wątek. I 5 minut temu - niestety a może i nawet stety - dowiedziałem się, że znowu PIS górą. Prezydent ma świadków, że nie poruszano tego tematu bo spotkanie było w szerszym gronie, a Ziobro podał informację Kaczmarkowi jako zwierzchnikowi BOR w celu uniknięcia strzelaniny i na pisemną prośbę szefa CBA.

Klęska. Te wybory nie mają teraz sensu.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

a teraz w ziobro właśnie powiedział że sa tez haki na Tuska, Olejniczaka i Leppera.... no to się zaczyna wspominana wczesniej brudna kampania wyborcza.... ojezu w jakim my kraju żyjemy... kto tu stanowi prawo.... ja na prawde stąd chyba ucieknę ....

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Poczekaj... uciekniemy przed 2012....
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

przed 2012 zostanie jedna, jedyna słuszna i najuczciwsza partia nowoczesnego świata ... wiecie jaka PiS..... ale gówno...

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Prawie dostałem zawału, jak ujrzałem na jednym ekranie 3 oblicza miłosiernie panującego świdrujące mnie wzrokiem...
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Klęska. Te wybory nie mają teraz sensu.
    niestety, 7.IX nastapi 'szach' czyli pis przylozy raczke do samorozwiazania

pozniej prezydent (majac pewna swobode, nie pameitam teraz dokladnie jakie sa terminy konstytucyjne) ustala date wyborow na dogodna dla pis date tak zeby sie wyrobic jeszcze z kilkoma zatrzymaniami

od momentu ogloszenia daty wyborow rusza oficjalna kampania wyborcza, wowczas nastepuje pare kolejnych zatrzyman (bo nie wierze zeby sie decydowali na wybory nie majac jeszcze paru asow w rekawie), kompromitacja so i lpr to juz fakt, wiec trzeba tylko skompromitowac lid i po, ktora zbyt wielu argumentow w kampanii miec nie bedzie

powiedzmy ze okolo 01.X nastepuje aresztowanie kogos z samego swiecznika PO, podobne show w prokuraturze z filmami, nagraniami, swiadkami itd

w tym samym okresie nagle jeszcze jakies podpisanie porozumien z pielegniarkami, nauczycielami itd. generalnie glosno szczekajacymi grupami zawodowymi..

i na 3-4 dni przed wyborami pis ma 34% po 24% lid na granicy 8% a reszta jest poza sejmem

7.X - 'szach mat' pis zdobywa 260 miejsc w sejmie, po 150 lid 50 , od tego momentu rzadza samodzielnie przez 4 lata, bo wladzy abosultnej juz sie nie oddaje (wchodzi w krew)

abuuuuu, ja tak nie chce ...
    Ostatnio edytowane przez miszaqq ; 01-09-2007 o 14:35
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    abuuuuu, ja tak nie chce ...
    Problem w tym, ze w trakcie wyborow wiekszasc polakow bedzie tak chciala
    Tylko nie rozumiem po co teraz groza tuskowi i olejniczakowi jakimis aktami (teczki wracaja), mogliby z tym spokojnie zaczekac i zrobic jedna wielka niespodzianke pod koniec kampanii (a najlepiej ostatniego dnia, bo potem juz nie ma jak sie bronic...).
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

jak to jest nikt rozgarnięty ich nie lubi a oni zamiast słabnąć rosną w siłę?
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 51 z 109 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów