Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
ta skad wniosek ze Krauze chcial dac lapowke Lepperowi Kuba to juz kompletnie nie pojmuje...
ja się detektywa nie bawię. Jedno mi się rysuje jasno: Kaczmarek nie ostrzegł Leppera, tylko Krauzego. Po co, jeśli ten nie był zamieszany? I to Krauzego z dziwnych powodów wszyscy panowie z policji i prokuratury kryli i ostrzegali. Dlaczego Krauze ostrzegł Leppera? Bo coś mi mówi, że to właśnie on mógł stać za biznesmenem, który miał dokonać oszustwa i wiedząc, że CBA ma zmontowaną akcję domyślać się, że jego osoba zostanie w tym kontekście łatwo powiązana.

Chcę aby PIS przegrał te niby nadchodzące wybory. Ale dziennikarze nie byli dzisiaj obiektywni i po dziennikarsku rzetelni. To widać, że wszyscy strasznie chcą udowodnić winę PISu, czy jak to zrobił Michnik grać na panice o rzekomym zamachu stanu. Słuchałem w radiu TokFm tej relacji, a następnie zaproszona dziennikarka z Rzepy nie potrafiła poskładać dwóch czy trzech faktów logicznie, była zdruzgotana i bezradna - ale wiedziała na pewno, że "coś tu jest nie tak". Widać że pisiory tę batalię wygrały i wszyscy politycy i dziennikarze im to pomogli mimowolnie zrobić rozdmuchując tak bardzo sprawę.

BTW, zaczynam się zastanawiać, czy Tusk i PO o tym wszystkim od dawna nie wiedzieli..