Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    no no, niezły wieczór
    nasuwają mi się następujące wnioski:
    - mimo wszystko CBA jest nieźle przygotowana i wydaje się mieć bardzo racjonalne powody swoich działań w związku z Kaczmarkiem.
    - wygląda na to, że CBA działa profesjonalnie
    - Kaczmarek okazał się zwykłym oszustem i ja na przykład już nie wierzę w jego sensacyjne opowiadania. A szkoda.
    - PIS zagrał mistrzowsko wydzielając kwestię oszustwa Kaczmarka ze śledztwa o przecieku
    - Netzel jest idiotą
    - Kaczmarek poszedł do Krauzego, a Krauze ostrzegł Leppera. Wygląda na to, że to Krauze chciał dać łapówkę Lepperowi. I na to, że Kaczmarek i jego koledzy z policji dostają pieniądze od miliardera, i są na jego usługach..
    - dzięki dzisiejszemu artykułowi Michnika o "Pełzającym zamachu stanu" w świetle tej konferencji i faktów przedstawionych, PIS właśnie zaliczył kilkuprocentowy wzrost notowań. No powinienem dodać jeszcze SLD z trybunałem stanu..
    tak nie do konca... czytaj miedzy wierszami wiele rzeczy sprytnie pominieto... material zostal niezle zmontowany to fakt... rzecz w tym ile z tego zosfalo usuniete co nie pasowalo do tezy...
    a skad wniosek ze Krauze chcial dac lapowke Lepperowi Kuba to juz kompletnie nie pojmuje...

zauwazyles zaklopotanie prokuratorow kiedy zaczely padac pytania dziennikarzy.... od razu powiedzial ze to nie dotyczy przeciez przecieku, ze ten material o przecieku nic nie mowi dla mnie to po obu stronach klamia jak najeci i montuja co sie da by jeden drugiego wykonczyc....
    wg mnie nikt tu nie ma czystych rak... zauwaz ze oni wszyscy byli podluchiwani zanim rzekomo cos na nich mieli... to nie jest normalne...

ja naprawde chcial bym komisji sledczej byle z madrymi ludzmi zeby nei zrobic z tego jeszcze wiekszej farsy jak juz jest...
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 31-08-2007 o 23:12
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów