Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 48 z 109 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    nie rozmawiamy o elektoratach tylko o jezyczku uwagi...
    tutaj zgoda
    ale to oznacza, że dodatkowo muszę obawiać się czytelników NIE oraz Trybuny.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a nie macie wrazenia, ze to jednak nie jest normalne, choc dzieki wszechobecnosci takich zjawisk zaczynamy je akceptowac jako dopuszczalne?
    Normalne to jest dokładnie na takim samym poziomie jak normalnych jest polskie społeczeństwo postrzegane jako całość.
    Pytanie co możemy zrobić? Bo coś mi się wydaje, iż wybory w tym temacie choćby i z 80% frekwencją niewiele zdziałają. Ot co najwyżej zmieni się ekipa na nową (starą), która na dzień dobry będzie musiała stworzyć sobie jakąś super koalicję z ludźmi których w sejmie być nie powinno, a następnie zachęcona luźnymi poczynaniami poprzedników posunie się jeszcze kroczek dalej.
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 31-08-2007 o 14:29
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    tutaj zgoda
    ale to oznacza, że dodatkowo muszę obawiać się czytelników NIE oraz Trybuny.
    rzecz w tym iz przyslowiowe "mohery" wykazuja sie, az sie prosi by napisac "niestety" ale tu to nie pasuje, postawa propanstwowa i ida glosowac w nieporownywalnie wiekszym procencie w porownaniu do innych, czemu niestety trzeba przyklasnac bo to postawa ktora inni powinni nasladowac choc juz nie koneicznie w preferencjach politycznych... przynajmniej z mojego punktu widzenia
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

właśnie w rmf fm usłyszałem że platforma zepsuła pisowi kampanie która miała przekonać wyborców że tak jak w 93 roku rząd Olszewskiego został odsunięty, tak teraz kaczorka i że to opozycja nie chce reform itp. Pis już nie jest za wiosennymi wyborami, mówi że mogą się opóźnić.... lol
    350D

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To przeciez jakies jaja sa
    (Nie zeby ich do tej pory nie bylo)
    Ale wybory na wiosne to kretynski pomysl nie jest, przynajmniej zdaza powstac komisje (komisja) sledczcze, ktore jeszcze bardziej pograza pis..
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    To przeciez jakies jaja sa
    (Nie zeby ich do tej pory nie bylo)
    Ale wybory na wiosne to kretynski pomysl nie jest, przynajmniej zdaza powstac komisje (komisja) sledczcze, ktore jeszcze bardziej pograza pis..
    Z punktu widzenia platformy niezupełnie. PIS wykożystałby fak konstruktywnego wotum nieufności do demagogi jakoby oni chcieli dobrze ale ich odwołali. Przypominali by odwołanie rządu Olszewskiego. Może Kurski nawet drugi film by jakiś nakręcił Wybory teraz dla PO to lepsze wyjście. Teraz oni wiedzą na czym stoją - mają przewagę w sondażach i duże prawdopodobieństwo wygranej. Jak będzie na wiosnę tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.
    Ten sejm i tak byłby w stanie paraliżu więc lepiej już zrobić te wybory teraz. Komisje przecież można powołać zaraz po wyborach.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

PiS w zasadzie "scial glowe" Kaczmarka, a w tej sytuacji wymusilo na opozycji wybory teraz, bo opozycja nie bedzie miala krowy do wydojenia i naglasniania afer.

caly czas mi sie wydaje, ze PO/LSD musza poczekac. PiS laduje prowokacje za prowokacja, ale w koncu sie miarka przeleje. nie mozna wiecznie lamac prawa i przekonywac, ze czarne jest czarne..
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Teraz oni wiedzą na czym stoją - mają przewagę w sondażach i duże prawdopodobieństwo wygranej.
    Maja taka sama szanse jak w ostatnich wyborach. Nawet jezeli by wygrali to i tak nie beda mieli wiekszosci, z LiSem sie nie dogadaja, jakby sie ugadali z PiSem to by byli idiotami a o LiDzie mowia ze koalicja z nimi to jakies niestworzone wymysly...
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Maja taka sama szanse jak w ostatnich wyborach. Nawet jezeli by wygrali to i tak nie beda mieli wiekszosci, z LiSem sie nie dogadaja, jakby sie ugadali z PiSem to by byli idiotami a o LiDzie mowia ze koalicja z nimi to jakies niestworzone wymysly...
    Jak na razie to słyszałem głosy że dopuszczają koalicję z PSL. Mogą się jednak przeliczyć bo wcale nie jest powiedziane, że PSL wejdzie do sejmu. Ja bym się nawet ucieszył gdyby nie weszli bo to jakiś relikt jest. To chyba jedyna stricte chłopska partia w Europie. Miałem nadzieję, że już ostatnio nie wejdą ale jednak Szefowi Wszystkich Strażaków Pawlakowi jakoś się udało rzutem na taśmę
    Zgadza się, że nie będą mieli większości, ale po wyborach poglądy się często zmieniają więc nie zdziwiłbym się , gdyby powstała koalicja z LIDem lub nawet wbrew pozorom szeroka koalicja z PISem. Nowe rozdanie nieraz wszystko zmienia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Myslalem, ze ten psychopatyczny debil-kurdupel mnie
    juz nie zaskoczy

http://wiadomosci.onet.pl/1598000,11,item.html

Fajnie tam macie ze hej!

:-)

Strona 48 z 109 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów