Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 45 z 109 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    To moze mi pomozesz i napiszesz co takiego wyprawiales z tymi rekami ze udalo Ci sie znalezc odpowiedz
    A gdzie napisałem, że ja wyprawiałem? Podałem ci tylko odpowiedź (wydaje mi się, że trafną) na postawione przez ciebie pytanie z najodpowiedniejszego IMO, w tym wypadku tekstu, czyli biblii.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przeciez to co Ty wyciagnales z mojej odpowiedzi do tego fragmentu dyskusji bylo zartem, przeczytaj cala riposte na ten cytat, ta 2 czesc jest powazna i wlasciwa
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przeciez to co Ty wyciagnales z mojej odpowiedzi do tego fragmentu dyskusji bylo zartem, przeczytaj cala riposte na ten cytat, ta 2 czesc jest powazna i wlasciwa
    Tyle, że ta druga część nie bardzo jest na temat.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

To w takim razie jak Ty rozumiesz ten cytat? Bo przeciez doslowne tlumaczenie jest bez sensu.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To w takim razie jak Ty rozumiesz ten cytat? Bo przeciez doslowne tlumaczenie jest bez sensu.
    Qrcze, ale się w dałem wciągnąć, żebym ja - ateista, miał cytaty biblii tłumaczyć/interpretować...

Miasto
    Kraków

Domyślnie

No jak je przytaczasz to czego sie spodziewasz Dla mnie on oznacza ze masz skladac ofiare sam z siebie, nie patrzac na swoje osobiste zyski, napisales ze to jest nie na temat no to sie pytam jak Ty odbierasz to przeslanie
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Donald właśnie mówi że chce bezzwłocznych wyborów szkoda tylko że niby każdy chce wyborów, ale ich pewnie nie będzie ...
    350D

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No jak je przytaczasz to czego sie spodziewasz Dla mnie on oznacza ze masz skladac ofiare sam z siebie, nie patrzac na swoje osobiste zyski, napisales ze to jest nie na temat no to sie pytam jak Ty odbierasz to przeslanie
    IMO najlepsza interpretacja to swoja własna, wynikająca z przemyślenia tematu. Nie dotyczy to tylko biblii, ale również książki Dawkinsa jak również innych większych i mniejszych dzieł. Czytaj to co ktoś napisze, ale interpretuj sam.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    Donald właśnie mówi że chce bezzwłocznych wyborów szkoda tylko że niby każdy chce wyborów, ale ich pewnie nie będzie ...
    Donald pie*, za przeproszeniem

PO, LSD i te partie z promilowym poparciem Romana i Leppera chca odwlec wybory, zeby PiS zdarzyl wycyckac sie z kasy na kampanie (ktora juz uruchomil) i wykrwawic medialnie.

Jarek sobie wymyslil, ze rozwiaze parlament poki mu duzo nie spada, wladuje kase w reklamy wyborcze i uwali teraz jakas afera Donalda. sek w tym, ze PO go chyba przejrzalo i zamiast grac jego kartami rozdalo wlasne.

a tymczasem na reke PO jest ssanie afery Kaczmarka (ktora pograza PiS) jak dojnej krowy i sad nad PiS-em jeszcze w tej kadencji. plus uwalenie Ziobry, ktory (bog raczy wiedziec dlaczego) cieszy sie sympatia spoleczenstwa. wyciagniecie na wierz brudow teraz daje PO latwiejsze zwyciestwo.

a ze poza zatwardzialymi poslami PiS-u wszyscy w parlamencie maja serdecznie dosc Jaroslawa, to takie przeciaganie moze sie udac. szkoda kraju, ale jesli nie ma innego sposobu na odgonienie swin od chlewu...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

a moim zdaniem PIS ma realna szanse wygrania tych wyborow..

bo kilkaset tys szabel jakie ma ojciec dyrektor jest jak armia pruska... kaze im glosowac na PIS i pojda na wyboru i zaglosuja na PIS a wyborcy PO to przewaznie ludzie mlodzi ktorzy wybory maja w glebokim powazaniu wiec przy tej frekwencji jaka jest w PL mochery dzieki swojej karnosci moga znow wyniesc Jarka na fotel premiera... i niestety jest to prawdopodobne
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Strona 45 z 109 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów