Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar zdyras
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Sniper88 - Chyba nie czytałeś moich wcześniejszych postów, ale przypomnę Ci, że o ile jestem katolikiem to przyjmuję moją wiarę i jej praktykowanie jako sposób oddawania z założenia należenej Bogu czci, wierzę w istnienie Boga ale nie wiem czy to Jahwe, Allah czy jakikolwiek inny. I nie dałbym się za to zabić bo za słabo w to wierzę. A jakiemu Bogu? Temu który istnieje. Istocie która w mojej kulturze jest przedstawiana jako Jahwe.
    Zresztą każdy wierzy w to, co chce.
    A teraz:
    Podam Ci najprostszy dogmat: Bóg jest nieskończenie miłosierny i dobry.
    Wniosek: Jesteś inteligentny i sam do niego dojdziesz jeśli jeszcze raz przeczytasz swój poprzedni post.
    Wydaje mi się tylko, że mamy zby małe móżdżki by zastanwiać się nad tym, co by zrobił/myślał Bóg...
    Hehe wyjdę zaraz tutaj na jakiegoś ultrakatolika
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Jeszcze inni uważają ją za straszliwe gó#no, napisane w sposób beznadziejny, schematyczny i na każdym kroku urągający inteligencji potencjalnego czytelnika. A popularność owego dzieła pozwala dojść do smutnych wniosków na temat stanu umysłowego tzw. szerokiego odbiorcy.
    Mam na myśli dokładnie to samo, co Ty.
    Ostatnio edytowane przez zdyras ; 30-08-2007 o 10:13 Powód: Automerged Doublepost
    Jest 10 rodzajów ludzi. Jedni rozumieją kod binarny...Ci drudzy nie.

Uprawnienia umieszczania postów